- Virtuvės personalo darbo organizavimas, atranka, mokymai bei valdymas;
- Darbo grafiko sudarymas;
- Meniu ruošimas ( "a la carte" / pusryčių bufeto / dienos pietų / grupių / konferencijų) bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
- Technologinių kortelių ruošimas;
- Atsakomybė už žaliavas ( užsakymas / priėmimas ) , žaliavų realizavimo kontrolė ( FIFO );
- Bendradarbiavimas ir derybos su tiekėjais;
- Atsakomybė už virtuvės švarą bei tvarką, geros higienos praktikos taisyklių taikymą;
- Žaliavų inventorizacija;
- Sąskaitų kontrolė (darbas kompiuterine Micros sandėliavimo programa);
- Visiška atsakomybė už priimamų sprendimų padarinius.
Reikalavimai
- Darbo patirtis virtuvės komandos lyderio pozicijoje;
- Derybiniai įgūdžiai;
- Rusų bei anglų kalbos žinios;
- Reprezentatyvi išvaizda;
- Stiprus organizuotumas, pasitikėjimas savimi, motyvacija, disciplina;
- Greita reakcija, tikslumas, ištvermė;
- Lankstumas darbo grafiko atžvilgiu;
- Kompiuteriniai įgūdžiai ( Microsoft Office );
Įmonė siūlo
- Uniformą;
- Nemokamą maitinimą;
- Kelionių taksi dalinį kompensavimą;
- Plačias karjeros galimybes lietuvoje ir užsienyje;
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.