Konditeris kepa duoną, sausainius, pyragaičius ir tortus, gamina desertus viešbutyje vykstantiems pobūviams ir konferencijoms, taip pat teikia konditerijos gaminius į kavinę ir restoraną.
Šie darbai paskirstomi tarp pamainoje dirbančių konditerių, vis dėlto pageidaujama, kad pretendentai nebūtų siauros specializacijos ir gebėtų atlikti bet kurį iš šių darbų.
Reikalavimai
Profesionalumas, šiuolaikiškas ir inovatyvus požiūris.
Gebėjimas dirbti racionaliai, užtikrinti konditerijos gaminių kokybę, jų skonį ir išvaizdą.
Pageidautina darbo patirtis - ne mažiau nei 2 metai.
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.