2022-07-29 11:26:48

Strateginio valdymo departamento Administravimo projektavimo skyriaus Informacinių sistemų vystymo poskyrio vyriausiojo specialisto pareigoms užimti

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Poskyrio vyriausiojo specialisto pareigybė skirta užtikrinti Lietuvos Respublikos (toliau – LR) ir Europos Sąjungos (toliau – ES) paramos priemonių žemės ūkiui, kaimo plėtrai ir žuvininkystei administravimo ir kontrolės Nacionalinės mokėjimo agentūros prie Žemės ūkio ministerijos (toliau – Agentūra) informacinių sistemų atitikimą LR ir ES teisės aktams bei Agentūros struktūrinių padalinių poreikiams.

Reikalavimai

Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
1. turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą;
2. gerai išmanyti ES teisės aktus, LR įstatymus, LR Vyriausybės nutarimus ir kitus teisės aktus, reglamentuojančius Departamento veiklą, LR ir ES teisės aktus, reglamentuojančius valstybės ir ES paramos lėšų administravimą;
3. mokėti dirbti „Microsoft Office“ programiniu paketu;
4. išmanyti dokumentų rengimo, tvarkymo ir apskaitos taisykles;
5. sugebėti savarankiškai planuoti ir organizuoti savo veiklą, mokėti valdyti informaciją, ją kaupti, sisteminti, apibendrinti bei rengti išvadas.

Įmonė siūlo

Gyvenimo aprašymus siųsti el. paštu sonata.trepeikaite[eta]nma.lt iki 2014–10-06 (įskaitytinai).

Siunčiant gyvenimo aprašymus būtinai prašome nurodyti skelbimo numerį arba skyrių (poskyrį), į kurį pretenduojate. Informuosime tik atrinktus kandidatus.

Kontaktinis asmuo: Sonata Trepeikaitė, tel.8 5 252 6871
El. paštas: sonata.trepeikaite[eta]nma.lt
Adresas: Blindžių g. 17, Vilnius
URL: http://www.nma.lt