2022-07-29 11:26:48

NIKE PARDUOTUVĖS VADOVO(-ės) VILNIUJE

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Darbo kasdienybė: Visapusiškas rūpinimasis parduotuvės veiklos organizavimu. Nustatytų įmonės planų siekimas ir vykdymas. Personalo atranka, valdymas ir motyvavimas. Rūpinimasis prekių pateikimu parduotuvėje, strateginių kompanijos rinkodaros prioritetų vykdymas. Domėjimasis prekės ženklo NIKE produktu bei invacijomis, aktyvus dalyvavimas visuomeniniuose sporto renginiuose.

Reikalavimai

Kodėl Tau tai gali atrodyti įdomu: Turi patirtį mažmeninėje prekyboje ir nori naujų iššūkių. Sportas yra neatsiejama tavo gyvenimo dalis. Žinai geriausius pasaulio futbolo, krepšinio, teniso, lengvosios atletikos ir kitus atletus ar bent kelis iš jų. Žinai kuo skiriasi futbolo bateliai nuo bėgimo batelių. Domiesi naujausiomis technologijomis ir galėtumei pasiruošęs ir užsispyręs nubėgti 5 ar daugiau kilometrų. Mėgsti ir nebijai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, laikai save ambicinga, kūrybinga, žingeidžia ir atsakomybės nebijančia asmenybe – šis pasiūlymas Tau!

Įmonė siūlo

Ką siūlome: Įdomų ir atsakingą darbą su pasauliniu prekės ženklu NIKE. Visas socialines garantijas. Objektyvų darbo ir pastangų įvertinimą bei skatinimo programą. Ką daryti: Atsiųsk savo gyvenimo aprašymą per CV MARKET sistemą. Taip pat nepamiršk trumpo motyvacinio laiško apie save ir kodėl manai, kad ši pozicija būtent Tau.

Papildoma informacija

Savo CV su nuoroda „Sportland“ pardavėjas (-ė)" siųskite el. paštu: europa@sportland.lt Informuosime tik atrinktus kandidatus.