2022-07-29 11:26:48

Reklamos pardavimo vadybininkas

CVMarket.lt klientas
1500 - 4000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Reklamos pardavimai specializuotuose interneto portaluose ASA.LT, ANONSAS.LT, AUTOREVIU.LT . Tiesioginis ir telefoninis pardavimas įmonių vadovams.
Šiuo metu kuriama keletas naujų specializuotų portalų, kuriuose galėsite dirbti įgavę patirties dirbant išvystytuose ir rinkoje vertinamuose portaluose.
Portalai veikia turinio marketingo ir kontekstinės reklamos srityje kuri šiuo metu dominuoja Vakarų žiniasklaidos rinkoje. Mūsų darbe susipins reklamos planavimas pirkėjų grupėms, viešieji ryšiai ir aktyvūs pardavimai.

Reikalavimai

Norime darbuotojo kuris savo ateitį sieja su reklama ir aktyviais pardavimais. Darbštaus, ambicingo, gerai įsisavinančio informaciją, drąsaus, nebijančio būti įžuliu.
Privalumas jei bandėte vystyti savo verslą, dirbote aktyviuose pardavimuose, turite žinių reklamoje ar adwords reklamoje.
Motyvacinis, kuris gali Jus atskleisti kaip potencialų specialistą mums svarbiau, nei CV.

Įmonė siūlo

Siūlome įdomią patirtį ir žinias reklamos srityje kurią suteiks darbuotojai dirbę su dideliais žiniasklaidos projektais, turintys patirties dirbant tarptautinėse kompanijose ir su tarptautiniais klientais.
Darbuotojas užsidirba iš komisinių ir gauna nedidelį bazinį atlyginimą. Darbas maksimaliai priartintas prie savarankiško verslo modelio.
Gebantys valdyti ir vystyti projektus tai galės padaryti. Tai padaryti bus lengviau ir efektyviau darbuojantis grupėje, nei savarankiškai.
Turintys patirties ir gerą klientų duomenų bazę gali kelti savo atlygio sąlygas.