2022-07-29 11:26:48

Išvykimai dabar: Pietų Anglija, darbas ŽŪ

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Žemės ūkio darbai Plymouth mieste špinatų, briuselio kopūstų, kopūstų, salotų skynimas ir rinkimas, prieš Šv. Kalėdas prasideda paukščių ruošimo darbai - darbas sunkus, tačiau tikrai labai daug darbo valandų (kalakutų, ančių, vištų pešimas), kur atlyginimas mokamas 6.50 GBP/h. į rankas, o po 44 h. skaičiuojami viršvalandžiai.

Gali vykti visi tiek moterys, tiek vyrai, tiek poros. Atlyginimas mokamas kas savaitę ir anglų k. žinios nėra būtinos, pirmas atlyginimimas po trijų sav. Suteikiama gyvenamoji vieta, nuomos kaina 35 GBP/sav., gyvenama karavanuose 2-4 žmones, priklausomai nuo karavano dydžio. Atvykus reikia turėti tik 35 GBP nuoma už sav., vėliau nusiskaičiuoja nuo atlyginimo.

Vežtis su savimi reiktų patalynę (pagalvė, kaldrą ir užvalkalus), smulkiųjų indų, darbo rūbus. Sausį bus mažiau valandų (30-35 h.), tačiau tai truks tik mėnesį, nuo vasario vid. prasidės darbas su gėlėmis. Lėtuoju sezonu, galite vykti atgal į Lietuvą ir po to vėl atvykti arba pasilikti ir pralaukti lėtąį sezoną.