2022-07-29 11:26:48

Ieškome galutinės kokybės kontrolieriaus – detalių pakuotojo

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Vidutinio dydžio metalo apdirbimo įmonė UAB AUMETA Panevėžyje ieško galutinės kokybės kontrolieriaus – detalių pakuotojo.

UAB AUMETA gamina įvairių dydžių ir formų nestandartinius metalo gaminius, kurių didžioji dalis eksportuojama į užsienio šalis. Kiekvienas atkrovimas pakuojamas individualiai ir atliekama galutinė gaminių inspekcija – kontrolė.

Šiuo metu mes ieškome žmogaus atsakingo būtent už tai – gaminių pakavimą, galutinę pagamintų detalių kokybės patikrinimą ir bendrą atkrovimų organizavimą kartu su už gamybą ir kokybę ir atsakingais žmonėmis.

Ypatingų pakavimo sugebėjimų nereikia – užteks loginio ir greito mąstymo, kuris greičiausiai padės įvertinti situaciją, jog detalės važiuoja ne vieną tūkstantį kilometrų ir kokios iš to kyla rizikos. Komercija ir gamyba pateiks instrukcijas, kaip koks klientas reikalauja supakuoti (stebūklų nėra).

Nepriekaištingų kokybės patikros sugebėjimų pradžioje nereikalaujame – tik išorinės apžiūros, nuo akivaizdžių trūkumų. Ties abiejais dalykais beabejo apmokysime ir Jus tobulinsime.

Trumpai aprašant darbo pobūdį: reikėtų dirbti su nemažai įvairių metalinių detalių, jų supakavimų į paletes, rėmus ir kt., galbūt nestandartines pakavimo talpas. Taip pat, prižiūrėti savo „daržą“ ir būti atsakingam už pakavimo medžiagų sandėlį, efektyvumą ir pan. Prašysime ir ypatingai artimai bendradarbiauti su dabartine kokybės kontrole.

Jūsų CV lauksime iki 2015.10.20

Reikalavimai

- Kompiuterinės žinios (Word, Excel ir bendras mokėjimas naudotis technika. Mobiliuoju taip pat)
- Greita oreantacija – klientų yra, atkrovimų – taip pat. Reikės „gaudytis“.
- Bent koks techninis „background‘as“ ar noras dirbti su technika.

Įmonė siūlo

- Darbą atviroje ir naujoviškoje gamybos įmonėje. Nestatome jokių barjerų siekti naujų horizontų ir/ar tobulėti savose pareigose.
- Visas reikalingas darbo priemones. „Suktis iš to kas yra, nes „valdžia“ nenuperka“ nereikės. Kol tai proto ribose, žinoma.
- Pagalbą ir paramą iš gamybos, projektų bei pirkimų vadovų.
- Ir žinoma – darbo užmokestį, soc. Garantijas ir kitus savaime suprantamus dalykus.