2022-07-29 11:26:48

Viešbučio darbuotojas (-a) (Norvegija)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Darbui Norvegijos viešbutyje ir šalia įsikūrusiam ūkiui prižiūrėti ieškome universalaus darbuotojo (-os). Dienos pamainoje tu būsi atsakingas (-a) už klientų registravimą, konsultavimą, informacijos suteikimą, o naktinėje pamainoje budėsi registratūroje, taip pat padėsi ruošti pusryčius ir pagelbėsi kambarių tvarkyme.
Pagrindiniai ūkio darbai – žolės pjovimas, daržo ravėjimas ir laistymas bei gyvulių (avių, karvių, kiaulių) priežiūra padedant kitam ūkio darbuotojui.
Ūkis yra nedidelis ir skirtas tik aprūpinti viešbučio restoraną šviežiais maisto produktais (mėsa, daržovėmis, uogomis).

Reikalavimai

Jei savo darbe nebijai išsitepti rankų, bet tuo pačiu gali palaikyti pokalbį su viešbučio svečiais, atvykusiais į savo svarbią šventę, mūsų klientui reikia tokio lankstaus žmogaus kaip tu.

Šiame darbe ūkiškumas, paslaugumas, geras anglų kalbos mokėjimas ir vairuotojo pažymėjimas yra būtini. Nuosavas automobilis būtų privalumas. Pasikartosime, kad šiame darbe reikalingas universalus darbuotojas (švaros užtikrinimas, registravimas, sargavimas ir ūkio priežiūra).

Įmonė siūlo

- ilgesnes nei įprasta atostogas. Darbas 9-10 mėn. per metus,
- maitinimą,
- darbą gražioje ir patogioje vietovėje. Patogu grįžti atostogų, nes viešbutis yra tik už 1 val. kelio automobiliu nuo Oslo.

Darbo pradžia: vasario - kovo mėn.

Susisieksime tik su atrinktais kandidatais.