Organizuoja žaliavų kokybės, gaminamo produkto kokybės kontrolę technologinio proceso, sandėliavimo metu.
Kontroliuoja sanitarinių - higieninių normų laikymąsi.
Organizuoja svečių ekskursijas gamybos cechuose.
Prižiūri RVASVT programų funkcionavimą.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
2-3 metų darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje.
Labai geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
RVASVT norminių ir teisinių aktų žinojimas.
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, gamybos proceso sanitarinių - higieninių reikalavimų išmanymas.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Principingumas, geranoriškumas, atsakingumas, vidinė motyvacija.
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą.
Anglų ir rusų kalbų mokėjimas.
Įmonė siūlo
Įdomų ir atsakingą darbą tarptautinėje kompanijoje;
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.