• šalto rūkymo produktų gamybos technologinių procesų valdymas ir tobulinimas;
• žaliavų ir gaminių kokybės priežiūra;
• naujų gaminių kūrimas.
Reikalavimai
• aukštasis universitetinis maisto technologo išsilavinimas;
• panašaus darbo patirtis gamybos įmonėje;
• kūrybiškumas ir gebėjimas įgyvendinti novatoriškas idėjas.
Įmonė siūlo
• įdomų, atsakingą ir dinamišką darbą vienoje didžiausių Lietuvos mėsos perdirbimo įmonių;
• konkurencingą atlyginimą;
• profesinio ir asmeninio tobulėjimo galimybes.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.