2022-07-29 11:26:48

Pardavėja(-as) - konsultantė(-as)

CVMarket.lt klientas
380 - 500 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

LAUKIAME: nuovokių, atvirų žinioms ir permainoms, siekiančių tapti pardavėju-ekspertu kolegų, kurie darbo ieško ilgesniam nei vienerių metų laikotarpiui.

DARBO VIETA:
"Imdeco" Vilniuje, PC"Europa"

DARBO APIMTIS: pusė arba nepilnas etatas. Darbas vakarais ir savaitgaliais pagal iš anksto suderintą darbo grafiką.

MES SUTEIKIAME: galimybę derinti mokslus ir darbą, vaiko priežiūrą ir darbą; nuolatinius mokymus darbo vietoje apie tai, kas yra geri pardavimai, kaip pažinti klientą, kaip išmanyti produktą, jį tinkamai pateikti, dekoruoti, kaip dovanoti dovanas ir jas pateikti geriausiai, kaip dirbti komandoje ir organizuoti darbą, prisitaikyti prie permainų.

Esame šeimai ir studijoms draugiška įmonė. Atvira naujovėms, orientuota į darbuotojo ugdymą ir abipusę darbo kokybę.

MINIMALŪS REIKALAVIMAI PIRMAM ATRANKOS ETAPUI: anglų kalba - žodžiu (B1); rusų kalba žodžiu (B1) būtų privalumas, sklandi ir taisyklinga lietuvių kalba - raštu ir žodžiu; Microsoft Office - raštingumas; nuovokumas, darbštumas ir pozityvumas, aiški darbo pasirinkimo motyvacija ir pardavėjo darbui tinkamos kompetencijos.

Darbuotojų atranka vykdoma trimis etapais.

DARBO UŽMOKESTIS: bazinio darbo užmokesčio ir priedų už asmeninius bei komandinius darbo rezultatus sistema.

Prieš siųsdami CV, labai gerai pagalvokite, ar tikrai esate pasiruošę mokytis ir dalintis žiniomis, jas pritaikyti ir būti geriausiu būtent šiame darbe! Jeigu ieškote trumpalaikio darbo - šis darbo pasiūlymas ne Jums.