2022-07-29 11:26:48

Pardavimo vadybininkas (-ė) (Metalo apdirbimas ir elektronika)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Mūsų partneris – įmonė, turinti daugiau kaip 10 m. patirtį ir nuolat auganti. Ji specializuojasi metalo apdirbimo ir elektronikos sprendimų kūrime. Čia dirba aukštos profesinės kvalifikacijos inžinieriai ir kiti specialistai, ilgametę patirtį kaupę tiksliosios mechanikos srityse. Kviečiame Jus prisijungti prie profesionalios komandos ir drauge kurti sėkmingą įmonės istoriją.

Šiame darbe Jūs būsite atsakingas už naujų klientų paiešką Skandinavijos ir Vokietijos rinkose. Jums reikės skambinti klientams, aiškintis jų poreikį ir organizuoti susitikimus. Taip pat, rengsite komercinius pasiūlymus, kurie bus novatoriški ir individualizuoti pagal poreikius.

Reikalavimai

- Labai gerų anglų kalbos žinių raštu ir žodžiu, nes teks kasdien bendrauti su užsienio klientais. Vokiečių kalbos mokėjimas būtų Jūsų privalumas;
- ne mažesnės kaip 4 m. pardavimų darbo patirties užsienio rinkose;
- galimybė vykti į komandiruotes.

Darbo patirtis pramonės ar inžinerinėse įmonėse, išmanymas apie metalo technologijų apdirbimo ir elektronikos sritis būtų didelis privalumas šioje atrankoje.

Įmonė siūlo

- Patyręs pardavimų profesionalas gaus gerą bazinį atlyginimą ir priedus;
- būsite vienintelis specialistas atsakingas už pardavimus, bet dirbsite su draugiška ir jaunatviška komanda, kuri pasiruošusi priimti naują narį;
- jums bus suteikiamos darbo priemonės (telefonas, kuro išlaidos, automobilis ir kt.);
- įmonė siūlo įdomius darbo projektus, gerus klientus ir naujus iššūkius.

Daugiau informacijos suteiksime telefonu +37065900512.