- Virtuvės darbo organizavimas
- Sandėlio likučių kontrolė ir prekių užsakymas
- Maisto produktų apdorojimas ir paruošimas realizacijai
Reikalavimai
- Sąžininga meilė maistui bei jo gamybai
- Ne mažesnė nei trijų metų darbo šiuolaikinės virtuvės restorane patirtis
- Vadovavimo įgūdžiai
- Kūrybiškumas
- Maitinimo įstaigoms keliamų higienos reikalavimų išmanymas
- Stiprus atsakomybės jausmas
Įmonė siūlo
- Pozityvią darbo aplinką
- Lankstų darbo grafiką
- Erdvę saviraiškai
- Visas socialines garantijas
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.