2022-07-29 11:26:48

Jūros delikatesų konsultantas

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Esame specializuota žuvies ir jūros gėrybių parduotuvė, turinti savo padalinius Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje. Šiuo metu kviečiame į savo komandą Klaipėdoje veržlų, nuoširdų ir žingeidų JŪROS DELIKATESŲ KONSULTANTĄ!

Būsite atsakingi už:

Tau reikėtų mėgautis darant tai:

- Siekti,kad kiekvienas įėjęs pro duris jaustųsi jaukiai pasitiktas, maloniai aptarnautas ir nuoširdžiai pakonsultuotas;)
- Palaikyti parduotuvės tvarką ir rūpintis produkcijos užsakymu/papildymu/išdėstymu;
- Artėjant vasarai, pasidžiaugti ir prižiūrėti šalia parduotuvės esančią terasą, skirtą klientams padegustuoti įvairias jūros gėrybes.

Reikalavimai

Mes tikimės, kad Jūs:

- Turi polinkį ir norą pasidomėti išsamiau apie dvigeldžius moliuskus, karališkas krevetes, atlantines lašišas ir kitus jūros delikatesus;
- Esi ‘’delfiniško’’ būdo ir šypsena - tavo stilingiausias aksesuaras ;)
- Esi “žuviškas” (tau reikės ’’nardyti’’ tarp skirtingų klientų ir tinkamai pasukti ’’peleką‘’, nujaučiant ką ir kaip pasiūlyti;)
- Turi krislelį rinkodaristo geno (tavo galvoje karts nuo karto iškyla kūrybinės/originalios mintys).

Įmonė siūlo

Kodėl turėtum ateiti pas Mus?
Dėl:

- Palaikančių ir entuziastingų kolegų (juk smagiau dirbasi tarp bendraminčių);
- Galimybės dirbti įvairiapusį/universalų darbą: tiek bendrauti su klientais, tiek pardavinėti jūros gėrybes, tiek paserviruoti degustacinius ragavimus ir pačiam pasmaguriauti;)
- Išskirtinės lokacijos – senamieščio širdyje;
- Darbuotojams skirtų produkcijos nuolaidų;
- Galimybės praplėsti akiratį naujomis žiniomis ir kartu palavinti skoninius receptorius;)
- Pojūčio būti jaukaus gurmaniško butiko Siela!

Turi silpnybę jūros gerybėms? Konsultuoji draugus, kokią žuvį pirkti? Išbandei jau ne vieną midijų gaminimo variantą? Norėtum pasidalinti savo įžvalgomis ir žiniomis su kitais? Jei ir neturi panašios darbo patirties, bet esi motyvuotas pabandyti - vadinasi, šis darbo pasiūlymas - Tau! Drąsiai siųski savo CV ar neformalų laišką el. paštu: giedre{eta}siauresjura.lt . Taip pat gali susisiekti ir gauti rūpimos informacijos mob. tel.: 8 652 26088