2022-07-29 11:26:48

Techninių sprendimų vadovas (-ė

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Profesionali IT/Telco techninių sprendimų komanda kviečia prisijungti naują narį (-ę), norintį kasdien kurti vertę ir maloniai stebinti savo siūlomais techniniais sprendimais. Aš esu Giedrius Virkutis, techninių sprendimų komandos vadovas. Labai didžiuojuosi savo komanda ir jos nariais, kurių kiekvienas yra ypatingas.

Tavo naujas iššūkis?

Jeigu technologijos tau nesvetimos, nebijai imtis atsakomybės ir rodyti iniciatyvą – ši darbo vieta yra tavo galimybė. Kursi ir koordinuosi verslo klientų telekomunikacijų ir IT projektus, kokybišką jų parengimą ir įdiegimą. Bendrausi su kolegomis iš įvairių komandų, išnaudosi savo komunikabilumą tiesiogiai bendraudamas su klientu.
Būsimoji tavo komanda laukia tavęs Vilniaus biure.

Koks esi tu?

Tau labai patinka bendrauti su klientais, Mėgsti technologijas ir nevengi imti lyderio vaidmens! Esi aktyvus ir norintis tobulėti, mokytis, domėtis naujovėmis IT ir telekomunikacijų srityse? Turi gerus organizacinius ir bendravimo įgūdžius? Esi kūrybiškas, iniciatyvus, orientuotas į tikslą? Vadovavimas sudėtingiems projektams tave veža, o ilgalaikių ryšių su klientais kūrimo srityje tau nėra lygių?

Tavo asmenybė:
• Orientuotas į klientą ir rezultatą;
• Bendradarbiaujantis ir supaprastinantis tai, kas sudėtinga;
• Lyderis, žvelgiantis pozityviai.

Tavo patirtis:
• Telekomunikacijų ir IT srityje;
• Techninių sprendimų rengime;
• Projektų valdyme.


Susidomėjai?

Atsiųsk savo gyvenimo aprašymą. Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu +370 698 29480 arba rašyk žinutę per LinkedIn Justinai Marmaitei. Drąsiai kreipkis – mes vis dar ieškome kandidatų.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!