Darbo aprašymas
1. Patiekalų pagal valgiaraštį (korteles) gamyba mokyklos valgyklos virtuvėje; patiekalų išdavimas;
2. kiti su patiekalų gamyba ir išdavimu susiję darbai, kuriuos paveda vyr.virėjas;
3. savo darbo vietos sutvarkymas, įrengimų išvalymas, priežiūra;
4. darbo laikas nuo 7 val. iki 15 val.
2. kiti su patiekalų gamyba ir išdavimu susiję darbai, kuriuos paveda vyr.virėjas;
3. savo darbo vietos sutvarkymas, įrengimų išvalymas, priežiūra;
4. darbo laikas nuo 7 val. iki 15 val.
Reikalavimai
- Virėjo kvalifikacija (būtinai!);
- Patirtis viešojo maitinimo (maisto gamybos ar pan.) srityje (pageidautina ne mažiau kaip 2 metai);
- Mokėjimas planuoti darbus maisto gamyboje ir gebėjimas greitai juos atlikti;
- Humoro jausmas, nuoširdumas;
- Sugebėjimas dirbti komandoje;
- Nekonfliktiškumas, atvirumas (netoleruojamos apkalbos);
- Žalingų įpročių neturėjimas.
- Patirtis viešojo maitinimo (maisto gamybos ar pan.) srityje (pageidautina ne mažiau kaip 2 metai);
- Mokėjimas planuoti darbus maisto gamyboje ir gebėjimas greitai juos atlikti;
- Humoro jausmas, nuoširdumas;
- Sugebėjimas dirbti komandoje;
- Nekonfliktiškumas, atvirumas (netoleruojamos apkalbos);
- Žalingų įpročių neturėjimas.
Įmonė siūlo
- draugišką aplinką ir kolektyvą;
- socialines garantijas;
- darbo užmokestį pagal susitarimą.
- socialines garantijas;
- darbo užmokestį pagal susitarimą.