2022-07-29 11:26:48

Ūkvedys

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Įmonės ūkio dalies priežiūra, einamieji remonto darbai, bendri statybiniai ir elektros ūkio darbai, teritorijos ir filialų priežiūra bei tvarkymas, atstovavimas VĮ "Regitra" registruojant, atliekant TA, pagalba perkant, parduodant naujus mokomuosius automobilius, kiti darbai.

Reikalavimai

1. Išmanyti Lietuvos Respublikos įstatymus reglamentuojančius darbo saugą, taip pat Lietuvos Respublikos saugaus eismo automobilių keliais įstatymą, Kelių eismo taisykles, turėti vairuotojo pažymėjimą A,B,C,CE,D kategorijų,
2. Turėti ne žemesnį kaip specialų vidurinį išsilavinimą ir būtina ne mažesnė nei 2 metų ūkvedžio darbo patirtis, gerus bendravimo įgūdžius.
3. Užtikrinti įmonės pastatų ir patalpų tinkamą priežiūrą: tikrinti apšvietimo, šildymo, vėdinimo, kanalizacijos, vandentiekio ir kitų įstaigoje esančių ne gamybinės paskirties sistemų būklę, šalinti jų gedimus ir užtikrinti normalų funkcionavimą.
4. Gebėti atlikti smulkius santechnikos, elektros įrangos remonto bei kitus darbus ūkio tvarkymo srityje, prižiūrėti ir esant reikalui remontuoti įmonės inventorių.
5. Gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą bei dirbti komandoje, greitą orientaciją.
7. Pagal kompetenciją vykdyti transporto priemonių tinkamą eksploatavimą, priežiūrą, apsaugą bei gedimų šalinimą.
8. Nuolat prižiūrėti ir teisingai eksploatuoti vairuojamą (-us) lengvąjį (-uosius) tarnybinį (-ius) automobilį (-ius), palaikyti jį (juos) techniškai tvarkingą (-us).
9. Savarankiškai planuoti ir organizuoti savo veiklą, apibendrinti informaciją, daryti išvadas, teikti pasiūlymus, turėti organizacinių sugebėjimų bei minimalias kompiuterines žinias.

Įmonė siūlo

• Tapti vieno didžiausių Lietuvoje vairavimo mokymo centro komandos dalimi;
• Dinamišką darbą su galimybe prisidėti prie bendrovės veiklos rezultatų gerinimo;
• Stiprią komandos atmosferą, asmeninį ir profesinį tobulėjimą;
• Stabiliai mokamą konkurencingą atlyginimą ir visas socialines garantijas.