2022-07-29 11:26:48

Aptarnavimo vadybininkas - vairuotojas (Kėdainiai, Kaunas ar apylinkės)

CVMarket.lt klientas
400 - 700 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Siūlome prisijungti prie jaunos ir draugiškos komandos. Jeigu esi sumanus, nebijantis kartais padirbėti fiziškai ir manai, kad sugebi spręsti įvairias kasdiena iškylančias standartines ir nestandartines situacijas, skaityk toliau.

Ieškome žmogaus su nuosavu ekonomišku automobiliu Jonavoje, Kaune arba aplinkinėse vietovėse, kadangi teritoriją, kurią reikės aptarnauti - tai centrinė Lietuva.

Mūsų įmonės veikla pasižymi sezoniškumu, dėl to labiausia šiai pozicijai tiks žmogus, kuris jau turi darbą / užsiėmimą, kurį gali derinti su mūsų darbu. Pavyzdžiui, kelis mėnesius per metus teks dirbti pilną darbo dieną ir kai kada - viršvalandžius, kitais mėnesiais bus taip, kad per savaitę darbo bus tik 2-3 dienas. Dėl to visiems bus naudingiau jeigu “nesezono” metu darbuotojas galės skirti laiko savo darbui (savaime aišku, kad tai nėra būtina sąlyga). Tačiau mūsų darbai visada turi būti pirmoje vietoje - atsiradus užduočiai, ją reikia vykdyti iš karto.


--- APIE ĮMONĘ ---

Mūsų įmonė teikia baldų nuomos paslaugas visoje Lietuvoje. Tai reiškia, kad mūsų paslaugomis žmonės naudojasi nuo Baltijos jūros iki Baltarusijos sienos. Mes nuomojame baldus įstaigoje ilgam laikotarpiui, dėl to juos reikia prižiūrėti - sutvarkyti gedimus, nuvežti dokumentus ir atlikti kitokias užduotis.


--- DARBO POBŪDIS ---

Aptarnavimo vadybininko darbas - tai:
- daug važiavimo automobiliu,
- smulkūs remonto darbai (spynos pakeitimas, baldo durelių remontas ir pan.),
- baldų užnešimas ir išnešimas iš patalpų (rečiau),
- dokumentų pristatymas.

Mūsų įmonės biuras yra Vilniuje, tačiau mes turime darbuotojų ir kituose Lietuvos miestuose. Nutolę darbuotojai dirba savarankiškai ir atlieka darbus paskirtus kolegų iš Vilniaus. Kartais prireikia pagalbos ir Vilniuje.

Reikalavimai

- Visų pirma - noras dirbti. Bus dienų kai darbo bus nedaug, bet bus ir tokių, kai darbo bus daug ir teks dirbti viršvalandžius.
- Teigiamas nusiteikimas. Kadangi teks daug dirbti su žmonėmis (mūsų užsakovais), būtina būti visada teigiamai nusiteikusiam nepaisant to kokia susiklosto darbinė situacija.
- Nuosavas ekonomiškas automobilis. Kadangi teks nemažai važinėti, automobilis turi būti pakankamai ekonomiškas (naudoti ne daugiau nei 6 l / 100 km kuro užmiestyje). Kuras bus pilnai kompensuojamas ir už automobilio naudojimą bus mokama.
- Gebėjimo naudotis išmaniuoju telefonu ir kompiuteriu (baziniai įgūdžiai).

Darbo pradžia - iš karto.

Įmonė siūlo

- Atlyginimą, priklausantį nuo išdirbto laiko, bet ne mažesnį nei 400 EUR "į rankas" kiekvieną mėnesį, net jei tą mėnesį teks dirbti 50%, 40% ar 30% oficialaus darbo laiko (bus tokių mėnesių).
- Atlyginimas skaičiuojamas taip:
-- Jeigu per mėnesį išdirbta iki 140 valandų - mokamas fiksuotas darbo užmokestis - 400 EUR “į rankas”.
-- Jeigu per mėnesį išdirbta 141 ir daugiau valandų, mokamas fiksuotas darbo užmokestis ir papildomai už kiekvieną išdirbtą valandą - po 3 EUR “į rankas”.
- Mokestį už naudojįmąsi automobiliu - 100 EUR per mėnesį (nepaisant nuvažiuoto atstumo).
- 100% kuro, išnaudoto darbo reikalams, kompensavimą.