2022-07-29 11:26:48

EDUKACINIŲ RENGINIŲ, PARDAVIMŲ VADYBININKAS/-Ė

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Ar tu: neskubi užaugti ir vaikų literatūra tau neatrodo kvailystė; esi ratuotas/-a; su džiaugsmu vartai knygas vaikams ir paaugliams; ne tik vartai, bet ir mielai jas skaitai; o perskaitęs turi savo nuomonę? Darbo pobūdis – leidinių vaikams pristatymas ir platinimas mokyklose ir bibliotekose visoje Lietuvoje.

Reikalavimai

Tikimės, kad: darželyje teko vaidinti zuikį, baravyką ar nykštuką; mokykloje – ką nors didesnio; o dabar kalbėti prieš auditoriją – malonumas. Pačios svarbiausios tavo savybės: bendrauti tau – kaip kvėpuoti; mokytojos ir bibliotekininkės – puikios pašnekovės; su vaikais greit randi bendrą kalbą; turi patirties organizacinėje veikloje; turi vairuotojo pažymėjimą; puikiai planuoji savo laiką; ir visada esi pirmas/-a, jei kas vertina tavo iškalbos meną ar sąžiningumą. Ir dar: nebijai sunkaus fizinio darbo (reikės į automobilį susikrauti ir į renginius atsigabenti keletą dėžių knygų, jos būna sunkios); kartą per dieną į galvą šauna sparnuotos mintys ir idėjos; esi rimtai nerimtas/-a.

Įmonė siūlo

Tavęs laukia: Būrys mokytojų ir bibliotekininkių; žavūs vaikai; kasdien vis naujas Lietuvos kampelis; nuostabaus gerumo kolegos.