2022-07-29 11:26:48

Linux administratorius

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Tavęs laukiantys iššūkiai: Administruosi Web serverius bei Linux operacines sistemas; Airbsi su sistemų patikimumo, našumo ir resursų valdymu pagal suderintus SLA; Būsi atsakingas už incidentų ir problemų sprendimą, pakeitimų diegimą prižiūrimoms sistemoms; Dalyvausi projektuose bei konsultavime.

Reikalavimai

Mes tikimės, kad Tu: Turi Linux administratoriaus darbo patirties bei patirties Konfigūruojant/naudojant/optimizuojant WEB technologijų produktus (Nginx, Apache, memcached, tomcat ar pan.); Esi dirbęs automatizuojant darbus (Bash, Perl ir pan.) bei turi MySQL žinių; Turi geras anglų kalbos žinias. Privalumai: Patirtis dirbant su virtualizacijos technologijomis (Vmware, HypeV) bei aukšto patikimumo sistemomis (Linux HA, LVS); Monitoringo sistemų išmanymas (Nagios, Cacti, Zabbix); Corosync/Pacemaker/Heartbeat išmanymas; Patirtis su paskirstytomis failų sistemomis (clustered/distributed FS); kitų OS išmanymas; Tinklo veikimo išmanymas; Oracle DB žinios; ITIL standarto žinios.

Įmonė siūlo

Iššūkių kupiną ir atsakingą darbą, įgyvendinant sudėtingus ir įdomius IT projektus;
Profesinio tobulėjimo ir karjeros galimybes;
Motyvuotą, profesionalų ir draugišką kolektyvą.

Konfidencialumą garantuojame.Apie atrankos rezultatus informuosime tik į pokalbį pakviestus kandidatus. Kandidatuodami Jūs pateikiate savo asmens duomenis akcinei bendrovei Lietuvos paštui. Šie asmens duomenys tvarkomi atrankos į bendrovės darbuotojus vykdymo tikslu ir sutikimo pagrindu iki atrankos proceso pabaigos. Pozicijų, į kurias atranka vykdoma nuolat ir nenutrūkstamai, atveju Jūsų pateikti asmens duomenys bus saugomi 1 metus nuo duomenų gavimo dienos. Informacija apie šias pareigybes ir kita informacija apie asmens duomenų tvarkymą https://www.post.lt/lt/privatumo-pranesimas.