2022-07-29 11:26:48

Telia salono vadovas (-ė) Panevėžyje

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Aš esu Greta Buinevičiūtė, Rytų regiono vadovė. Šiuo metu ieškau naujo komandos nario, kuris būtų klientų bičiulis ir komandos lyderis. Jeigu esi ambicingas, mėgsti iššūkius, lengvai bendrauji su naujais žmonėmis, tau rūpi komanda ir mėgsti pirmauti – tuomet dabar yra geriausias metas jungtis prie mūsų.

Tavo naujas iššūkis?
Puiki klientų patirtis ir rekomendacijos priklausys nuo tavo ir komandos darbo. Klientai norės gauti visus atsakymus ir tikėsis profesionalaus, bet tuo pačiu ir paprasto patarimo. Tad tavo užduotys bus: užtikrinti reikiamą žinių lygį, sklandų ir efektyvų darbą salone, gerą atmosferą komandoje ir pardavimų rezultatus.

Prisijungus prie Telia komandos dirbsi įmonėje, kuri vertina kiekvieno darbuotojo pasiekimus bei kompetenciją. Įgysi unikalios patirties, dirbsi draugiškoje profesionalų komandoje, kurioje galima mokytis ir tobulėti kartu. Konkurencingas atlygis, karjeros galimybės bei papildomos naudos darbuotojams (papildomas sveikatos draudimas, nuolaidos paslaugoms ir įrangai bei kita) bus garantuotos.

Reikalavimai

Koks esi tu?
Būsi Telia veidas ir balsas, taigi svarbu, kad būtum pozityvus, paslaugus ir dėmesingas. Mėgsti dinamiką, bendravimą, esi savarankiškas ir greitai mokaisi.

Tavo asmenybė:
Esi orientuotas į sprendimus ir rezultatą
Esi organizuotas ir prisiimantis atsakomybę
Esi komunikabilus ir moki lengvai užmegzti kontaktą
Esi entuziastingas, iniciatyvus ir domiesi naujausiomis technologijomis

Tavo įgūdžiai:
Pardavimų patirtis ir darbas su klientais
Ugdymo ir vadovavimo įgūdžiai
Užsienio kalbų mokėjimas

Susidomėjai?
Nori tapti komandos nariu, tuomet atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Konfidencialumą garantuojame ir susisieksime tik su atrinktais kandidatais. Jeigu kyla klausimų, užduok juos telefonu +370 618 46510 (Jovita).

Prisijunk prie Telia!