2022-07-29 11:26:48

Pardavimų skyriaus darbuotojas turizmo sferoje Anglijoje!

CVMarket.lt klientas
Nuo 1500 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Ar jaučiate aistrą viršyti nustatytus tikslus ir esate puikus klientų aptarnavimo specialistas?

Jei į šiuos klausimus atsakėte TAIP, mes Jums turime puikią galimybę išbandyti save ir prisijungti prie pardavimų konsultantų komandos darbui poilsio ir pramogų parkuose Anglijoje, Šiaurės Devone!

Jūs būsite atsakingas už aktyvius poilsio ir pramogų parkų paketų pardavimus ir klientų aptarnavimo paslaugų teikimą telefonu. Bendrausite su klientais, gilinsitės į jų norus, pagal jų poreikius pateiksite jiems tinkamiausius atostogų planus.

Darbas su apdovanojimus pelniusiais 4 poilsio ir pramogų parkais, esančiais prie vandenyno, kuriuose rasite ir vandens atrakcionus, baseinus, pirtis, golfo, teniso laukus, treniruoklių salę ir begalę kitų pramogų, kuriomis gali naudotis ir darbuotojai!

Alga nuo 7.83£/val. + atostoginiai.

Būstas suteikiamas prie pat darbo, tikrai labai geros sąlygos, kaina £49/sav. (išskaičiuojama iš atlyginimo). Nuo 2019m. balandžio mėn. minimalus atlyginimas kyla, tad uždirbsite 8.21£/val.❗️Būsto kaina atitinkamai pakils iki 53£/sav. Kambariuose GYVENAMA PO 1, poros apgyvendinamos kartu.

Kaip kandidatuoti?

Jau 3 metus iš eilės sėkmingai bendradarbiaujame su partneriais iš poilsio ir pramogų parkų, įsikūrusių Šiaurės Devone, Anglijoje, kurie ir vėl atvyksta į Lietuvą, kad atsirinktų patį geriausią personalą!

Susitikimai vyks 2019 metų VASARIO 26 dieną VILNIUJE bei VASARIO 28 dieną KAUNE, tad pasižymėkite šias datas kalendoriuje, nes to negalite praleisti.

Tiesiai iš darbdavių lūpų išgirsite išsamią informaciją apie darbo pobūdį, kiekvienas turėsite galimybę pabendrauti ir gauti atsakymus į rūpimus klausimus.

Išvykimai nuo KOVO mėnesio PABAIGOS, tačiau reikia registruotis iš anksto, nes vietų skaičius RIBOTAS.

Reikalavimai

- Labai gera anglų kalba;
- Patirtis pardavimuose.

Įmonė siūlo

Ieškote daugiau informacijos? Bendraukime:

DARBAI SVETUR
Adresas: Krokuvos g. 13, 09314 Vilnius arba
Statybininkų g. 7, 50118 Kaunas
Mob.: 861458209
Facebook: www.facebook.com/darbaisvetur
Instagram: www.instagram.com/darbai_svetur
Svetainė: www.DarbaiSvetur.lt