2022-07-29 11:26:48

Kokybės vadovas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

DARBO POBŪDIS: „KFC Kokybės Vadovo/-ės“ vaidmuo apima centrinę, maisto saugos ir kokybės, valdymą visuose tiekimo grandinės lygmenyse: tiekimo, platinimo ir restorane. DARBO FUNKCIJOS: Prieš atsidarant naujam KFC
  • Suteikti pagalbą KFC SCM vadybininkui, ruošiant tiekėjus ir organizuojant visus maisto, pakuočių, platinimo, transporto, daržovių ir aukščiausios kokybės tiekėjų patvirtinimo auditus;
  • Patvirtinti ir pasirašyti specifikacijas su visais maisto ir pakuočių tiekėjais, įskaitant gamybos KPI nustatymo ir testavimo programas;
  • Patvirtinti cheminių medžiagų ir kenkėjų valdymo tiekėjo programą mūsų restoranams;
  • Palaikyti veiklos ir franšizės partnerius sėkmingame restorano atidaryme, suteikiant jiems visus kitus būtinus maisto saugos (temperatūros, vandens ir kt.) ir su maistu susijusius reikalavimus (alergenus, maistingumą, ženklinimą ir kt.) mūsų restoranams;
  • 100% maisto saugos mokymo užtikrinimas visiems darbuotojams iki jų pirmosios pamainos. Po atidarymo: „KFC“ maisto saugos ir kokybės tiekimo grandinės centrinis valdymas restoranuose Vesti ir stebėti, kaip vykdomi ir laikomasi „Maisto saugos ir kokybės programos reikalavimų“
  • Visada palaikyti išsamų patvirtintą produktų ir tiekėjų sąrašą, užtikrinti, kad „TrueView“ (tiekėjo valdymo svetainė) visada būtų atnaujinama.
  • Parengti tiekėjus ir kasmet organizuoti maisto saugą, kokybės sistemą, platinimą, transportą ir aukščiausios kokybės produktus dokumentus.
  • Patvirtinti audito ataskaitas ir bendrinti rezultatus su KFC CEE QA.
  • Bendradarbiauti su tiekėjais, kad užpildyti esamas spragas
  • Nuolatos išlaikyti naujausias gaminių specifikacijas
  • Ištirti pagrindines priežastis ir išspręsti gaminio neatitikimus ir restoranų kokybės skundus
  • Stebėti produkto reguliavimo kontrolę ir jei reikia - imtis veiksmų
  • Palaikyti santykius su audito įmonėmis
  • Vadovauti krizių valdymo komandai;
  • Palaikyti santykius su visomis būtinomis reguliavimo, maisto ir sveikatos priežiūros įstaigomis bei ministerijomis;
  • Paremti Veiklos vadybininkus padedant suprasti ir įgyvendinti Restoranų maisto saugos standartus bei juos paruošti trečiųjų šalių auditams („Yum! ROCC / FSCC“ programa);
  • Išlaikyti cheminių medžiagų ir kenkėjų valdymo tiekėjo programą mūsų restoranams;
  • Stebėti maisto saugos KPI;
  • Atlikite „Ad Hoc“ restoranų apsilankymus, peržiūrėti maisto saugos standartus. IŠSILAVINIMAS IR KVALIFIKACIJOS
  • Privalomas Maisto mokslo / maisto technologijų arba susijusios temos laipsnis;
  • HACCP, GMP, GAP arba lygiavertis sertifikavimas;
  • GFSI standartų (BRC arba IFS auditoriaus akreditavimas yra pliusas) specialistas;
  • Pilnas Lietuvos maisto teisės aktų suvokimas;
  • Reikalingos lietuvių ir anglų (raštu ir kalba) kalbos žinios;
  • Rusų kalbos žinojimas yra privalumas;
  • Kompiuterinis raštingumas, puikus „Excel“, „Word“, „PowerPoint“ programų valdymas. PATIRTIS
  • Mažiausiai 3 metų patirtis, įgyta maisto gamybos, mažmeninės prekybos ar maisto paslaugų srityje, vykdant operatyvinį vaidmenį arba konsultacinį vaidmenį;
  • Gamybos įrenginių, kokybės gerinimo metodų supratimas ir produktų kūrimo proceų bei reikalavimų žinojimas;
  • Patirtis Lietuvos ir užsienio rinkoje yra privalumas;
  • Patirtis verslo srityje dirbant su paukštiena yra naudinga;