2022-07-29 11:26:48

Instruktorius (-ė), socialinis darbuotojas (-a)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Instruktoriai - savanoriai turi praeiti apmokymo laikotarpį, kurio metu pasirenkama Afrikos šalis ir programa būsimam darbui Zambijoje, Gvinėjoj Bisau, Mozambike. Tai gali būti darbas mokyklose, su HIV/AIDS ligoniais, pagalbos centrai Hope, socialine programa, žemės ūkio sritis, ekologija, darbas su vaikais ir pan. Norint praeiti visą programą su pasiruošimo laikotarpiu - reikalingos savybės yra kantrybė, komunikabilumas, darbštumas, pozityvus mąstymas ir jumoro jausmas. Visa programa trunka nuo 14 iki 18 mėnesiu, iš jų - 6 mėn. Afrikoje.

Reikalavimai

Amžius - nuo 18 metų, reikalingi anglų kalbos pagrindai ir gera sveikata.

Įmonė siūlo

Būsimiesiems instruktoriams suteikiamas apgyvendinimas ir maistas. Jeigu pasirenkama Afrikos šalis yra buvusi Portugalijos kolonija- apmokoma portugalų kalbos. Bendroji kalba mokykloje - anglų. Čia ruošiami savanoriai iš viso pasaulio šalių. Kadangi programa yra savanoriska - visi uždirbti pinigai skiriami mokymo centrui ir programai.
Po programos yra siūlomas pastovus darbas organizacijoje - dirbti mokytojų savanorių centre arba instruktoriumi kituose projektuose Afrikoje, Indijoje, Kinijoje, Brazilijoje.

Papildoma informacija

ingapromo@gmail.com