2022-07-29 11:26:48

Atsakingas už viešuosius pirkimus / projekto vykdytojo padėjėjas

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Darbuotojas bus įdarbintas prie projektų, susijusių su savanorišku užsieniečių grįžimu į kilmės šalis (daugiau info: http://www.iom.lt/lt.php/avr/tmo-patirtis/). Dalis darbo bus viešųjų pirkimų vykdymas, kita dalis - pagalba įgyvendinant projekto veiklas.

Darbuotojas bus atsakingas už viešųjų pirkimų taisyklių parengimą (TMO tampa perkančiąja organizacija) ir projekto eigoje - pilną pirkimų organizavimą (daugiausiai mažos vertės). Pirkimai bus susiję su projektų veiklomis - konferencijų paslaugų užsakymas, vaizdo įrangos pirkimas, studijos atlikimo pirkimas, avia bilietų pirkimas ir pan. TMO taip pat turi vidines pirkimų taisykles, kurios yra anglų kalba, todėl reikės pirkimus vykdyti atsižvelgiant į jas. Kontaktui su organizacijos admin padaliniais užsienyje yra būtina anglų kalba.

Kitą dalį darbo laiko darbuotojas turės galimybę įsitraukti į projektų veiklas. Tarp numatomų veiklų bus: kelionių organizavimas, vertėjų suradimas, interneto svetainės tvarkymas, pagalba rengiant projektų ataskaitas, pagalba per renginius, renkant informaciją ir pan.

Darbas nedidelėje komandoje, kurios darbą prižiūrės projektų koordinatorius. Darbas - pilną darbo dieną.

Reikalavimai

1. Aukštasis išsilavinimas (labiausiai susiję: ekonomikos, teisės) - BŪTINAS
2. Anglų kalbos mokėjimas - BŪTINAS
3. Viešųjų pirkimų vykdymo patirtis perkančiojoje organizacijoje - BŪTINA
4. Domėjimasis migracijos klausimais, tolerancija užsieniečiams, noras dirbti su socialinėmis problemomis.

Patirtis įgyvendinant ES projektus būtų privalumas.

Asmeninės savybės, kurios mums svarbios:
Iniciatyvumas, organizuotumas, sugebėjimas individualiai organizuotis darbą, tikslumas dirbant su dokumentais, lankstumas, sugebėjimas prisitaikyti prie žmonių, humoro jausmas.

Įmonė siūlo

Darbas organizacijoje su humanitariniais siekiais tarptautinėje aplinkoje; dinamiškas ir įvairiapusis darbas; konkurencingas atlyginimas; privatus sveikatos draudimas ir pensinis fondas; nedidelis kolektyvas; galimybė praktikuoti užsienio kalbas.

Papildoma informacija

TMO yra projektinė organizacija, todėl su darbuotoju bus pasirašoma terminuota darbo sutartis. Tačiau projektai tęstiniai, todėl planuojama, kad atitikęs organizacijos lūkesčius darbuotojas pasiliks dirbti TMO.

Prašome kandidatuoti tik per CV Market sistemą ir būtinai atsakyti į pateiktus klausimus.