2022-07-29 11:26:48

Apskaitos specialistas (-ė )

CVMarket.lt klientas
Iki 4000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Svajoji apie iššūkių kupiną karjerą apskaitos srityje? Norėtum dirbti atsinaujinančios energijos verslo priešakinėse linijose? Jei taip, galbūt tu esi naujasis mūsų apskaitos specialistas.

„European Energy“ yra sparčiai auganti Danijos kapitalo įmonė. Mūsų veikla apima visus vėjo ir fotovoltinės (PV) saulės energijos projektų etapus nuo ankstyvų vystymo stadijų iki eksploatavimo ir (arba) aktyvų perleidimo. Nuo 2004 m. mūsų įmonė, kurioje dirba 270 darbuotojų, vykdė projektus, kuriuos įgyvendinant buvo įdiegta daugiau nei 2 GW atsinaujinančiosios energijos. Savo veiklą vykdome visame pasaulyje, o mūsų centrinėje būstinėje Kopenhagoje bei biuruose Švedijoje, Jungtinėje Karalystėje, Lenkijoje, Vokietijoje, Italijoje ir Lietuvoje dirba 24 tautybių žmonės. Mūsų misija – būti svarbiu veikėju pasaulyje pereinant prie visuomenės, kurioje nebenaudojamas iškastinis kuras.

 

Apskaitos specialisto pareigos apima apskaitos procesų organizavimą visose „EE Group“ grupei priklausančiose Lietuvos įmonėse ir kvalifikuotos pagalbos Lietuvos projektinei grupei bei vietos biuro Lietuvoje darbuotojams teikimą. Užduotys ir klausimai derinami su išorės apskaitos / mokesčių konsultantais, vietos valdžios institucijomis ir vietos duomenų valdytojais, taip pat su mūsų apskaitos skyriumi Kopenhagoje, Danijoje.

 

Atsakomybės sritys

  • Visų Lietuvoje esančių „EE Group“ grupės įmonių apskaita
  • Kasdienė buhalterinė apskaita ir mokėjimai banke
  • Finansinis sąskaitų suderinimas
  • Finansinio laikotarpio pabaigos užduotys
  • PVM, mokesčių ir kitos ataskaitos

Reikalavimai

Jūsų kompetencijos

  • Turite buhalterijos, finansų ar panašios srities studijų bakalauro laipsnį
  • Turite daugiau nei 3 metų patirtį taikant bendruosius apskaitos principus ir užtikrinant atitiktį vietos reikalavimams
  • Gerai išmanote ERP sistemas, o patirtis dirbant su „Navision“ ir „Hyperion“ būtų vertinama kaip pranašumas
  • Turite puikius skaitmeninių vietos ataskaitų rengimo įgūdžius
  • Turite nepriekaištingus programos „Excel“ naudojimo įgūdžius
  • Turite gerus bendravimo lietuvių ir anglų kalbomis įgūdžius

 

Iš jūsų tikimės gerų socialinių, analitinių ir bendravimo įgūdžių bei užsidegimo optimizuojant esamas apskaitos procedūras. Gautas užduotis vykdote kruopščiai bei sistemingai ir puikiai jaučiatės sparčiai kintančioje daugiadisciplinėje aplinkoje, kur vykdomi aukšto sudėtingumo lygio projektai.

Įmonė siūlo

Ką mes siūlome

Mes siūlome atsakingas pareigas atsinaujinančių išteklių energijos srityje. Prisijungsite prie tarptautinės komandos sparčiai augančioje įmonėje, kurią sudaro entuziastingi skirtingų sričių profesionalai iš įvairių šalių, todėl galime užtikrinti įdomią ir dinamišką darbo aplinką.

 

Rekomendacijos davėjas: Apskaitos skyriaus vadovas

Vieta: Vilnius, Lietuva

 

Kandidatavimas į siūlomas pareigas: pateikite savo prašymą kandidatuoti kartu su savo gyvenimo aprašymu ir motyvaciniu laišku anglų kalba, paspaudę mygtuką „Kandidatuoti“ dešinėje.

 

Atlyginimas: iki 4000 EUR (bruto) priklausomai nuo patirties