Darbo aprašymas
• Vadovavimas 2- 4 bistro – valgykloms skirtingose Vilniaus vietose;
• Bistro - valgyklų darbuotojų darbo organizavimas, koordinavimas;
• Gaminamos produkcijos kokybės užtikrinimas;
• Gamybos procesų dokumentacijos tvarkymas;
• Personalo dokumentacijos administravimas.
• Bistro - valgyklų darbuotojų darbo organizavimas, koordinavimas;
• Gaminamos produkcijos kokybės užtikrinimas;
• Gamybos procesų dokumentacijos tvarkymas;
• Personalo dokumentacijos administravimas.
Reikalavimai
• Aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas (pageidautina maisto gamybos srityje);
• 2 metų patirtis maisto gamybos bei vadovavimo srityje;
• Maisto gamybos procesų, technologijų ir įrangos išmanymas;
• Geri darbo MS Office įgūdžiai;
• Sugebėjimas dirbti komandoje, iniciatyvumas, organizuotumas siekiant tikslų.
• 2 metų patirtis maisto gamybos bei vadovavimo srityje;
• Maisto gamybos procesų, technologijų ir įrangos išmanymas;
• Geri darbo MS Office įgūdžiai;
• Sugebėjimas dirbti komandoje, iniciatyvumas, organizuotumas siekiant tikslų.
Įmonė siūlo
• Karjeros ir tobulėjimo galimybes;
• Iniciatyvos ir kūrybos laisvę.
• Iniciatyvos ir kūrybos laisvę.