2022-07-29 11:26:48

Biuro administratorė

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Mūsų biure tu priimsi gausybę korespondencijos (dokumentacijos) iš visos Lietuvos bei užsienio, todėl tau reikės užtikrinti, kad kiekvienas dokumentas pasiektu savo adresatą.
Biure taip pat vyksta nemažai susitikimų, mokymų ir kitokių smulkių renginių, kurių organizavimas ir priežiūra būtų tavo atsakomybė.
Be viso šito, dar laukia visa ofiso komanda, su nuolatiniais klausimais ir pagalbos prašymais, na ir žinoma, daugiau kaip 30 mūsų tinklo parduotuvių, kurios su tavimi bendraus telefonu bei elektroniniu paštu.
Taip pat, mes tikimės, kad tu visada žinosi ir tau bus įdomu kas vyksta įmonėje, kokie darbai turi būti atlikti, kokie renginiai laukia ir ieškosi kur galėtų būti reikalinga tavo pagalba.

Reikalavimai

Svarbiausia ne išsilavinimas - o asmeninės žmogaus savybės.
Biuro administratorė - biuro vadovė, kuri žino visas savo darbo subtilybes ir vienu metu sugeba galvoti ir daryti skirtingus darbus. Tikimės, kad ji ne tik ryte visus nudžiugins plačia šypsena, tačiau ir bus paslaugi, norės pagelbėti savo kolegoms ir įmonės vadovams, turės greitą reakciją ir puikią orientaciją, mokės planuoti savo bei kitų kolegų laiką ir gebės komunikuoti bent viena užsienio kalba.
Tikimės, kad jei tapsi mūsų komandos dalimi, įsitrauksi į darbus, būsi dinamiška, ir nenorėsi kad visos dienos darbe būtų vienodos.

Įmonė siūlo

Puikią darbo vietą Vilniaus centre, su vaizdu į Gedimino prospektą. Galimybę rodyti savo iniciatyvą ir administratorės poziciją papildyti naujais darbais bei atsakomybėmis. Darbą su nedidele profesionalų komanda, kurie tikimės suteiks tau motyvacijos tobulėti.