2022-07-29 11:26:48

BIURO VADYBININKĖ (-AS)

CVMarket.lt klientas
1000 - 1150 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Būsimos užduotys ir darbo sąlygos:
Pagrindinė darbo vieta – Kalvarijų 135, Vilniuje. Pavaduojant kolegas iš kitų padalinių atostogų ar ligų metu -darbas kituose padaliniuose Vilniuje. Biurų adresus rasite čia: https://draiveris.lt/vairavimo-mokykla-vilniuje/b-kategorija#groups. Dirbsite 5 dienas per sav., 8 val per dieną.
Pagrindinės užduotys: pasitikti klientus, administruoti sudaromas su klientais sutartis, suvesti duomenis į duomenų bazes, priimti mokėjimus grynaisiais pinigais, suvesti mokėjimus į buhalterinės apskaitos programą (apmokysime) ir nuolat rūpintis padalinio tvarka.

Reikalavimai

Lūkesčiai kompetencijai ir įgūdžiams:
turite biuro administratorės (-iaus) ar klientų aptarnavimo patirties; esate savarankiškas, bendraujantis žmogus, mokate planuoti darbus ir atsakingai vykdote užduotis. Tikimės, kad dirbate kompiuteriu, esate raštingas (-a), galite susikalbėti užsienio kalba (rusų, anglų k.), turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.

Įmonė siūlo

Pasiūlymas Jums:
Dinamiškas darbas, kasdien – naujos pažintys, galimybė susipažinti su visų padalinių kolegomis; patogi darbo vieta, visos reikalingos darbo priemonės; sąžiningai mokamas atlyginimas ir priedai už darbo rezultatus.
Mielai aptarsime Jūsų lūkesčius ir mūsų galimybes - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.