2022-07-29 11:26:48
D-Trans EU, UAB

D-Trans EU, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
7
Darbuotojų sk.
1 686
Peržiūros
~1 049 €
Vid. atlyginimas
UAB “D-Trans EU” transporto paslaugų rinkoje nuo 2011 metų ir per ilgametę patirtį įsitvirtino kaip patikima ir tvari įmonė. Nuo pat pirmos darbo dienos pagrindiniu prioritetu laiko tinkamą požiūrį į savo klientus ir partnerius.

Mūsų kasdienis darbas yra susijęs su klientų aptarnavimu daugelyje ekonomikos sektorių ir verslo rinkų. Tai leidžia sukaupti patirtį ir žinias apie įvairių klientų grupių veiklos specifiką ir nepažeidžiant konfidencialumo dėl mums patikėtos informacijos, pasiūlyti savo partneriams naujas idėjas, galimybes ir logistikos schemas.
Teikiamų paslaugų kokybė ir plati logistikos geografija bei visų rūšių transporto panaudojimas pervežimams – pagrindiniai mūsų privalumai.
Savo darbo metu įmonė sukaupė didelę patirtį gabenant krovinius šiomis kryptimis: Vokietija, Lenkija, Čekija, Austrija, Šveicarija, Vengrija, Italija, Prancūzija, Graikija, Ispanija, Belgija, Olandija, Suomija, Švedija ir kitose kontinentuose, kaip Kinija, Kazakstanas, Vietnamas.

UAB “D-Trans EU” specialistai parinks Jums racionalius pristatymo būdus, optimizuos Jūsų finansų ir laiko sąnaudas, atsižvelgdami į visą poreikio specifiką ir Jūsų pageidavimus bei garantuos aukštą paslaugų kokybę.
UAB “D-Trans EU” vykdo bet kokio sudėtingumo krovinių pervežimą, įskaitant ratinės ir specialiosios technikos, pavojingų, negabaritinių, ilgų, sunkiųjų ir kitų bendrųjų bei birių krovinių pervežimo organizavimą.

Mūsų principai:
1. Tvarumas – dirbame tvariai ir sumažiname savo poveikį aplinkai, taikydami ekologišką praktiką ir atsakingus transportavimo būdus.
2. Efektyvumas – mūsų partnerystės ir lanksčios galimybės leidžia pasiūlyti ekonomiškus transportavimo sprendimus, atitinkančius kliento poreikį.
3. Individualizuotos paslaugos – mes laikomės individualaus požiūrio į kiekvieną klientą, siūlydami profesionalų patarimus ir pagalbą ieškant tinkamiausio transportavimo variantą.
4. Visapusiški sprendimai – mūsų paslaugos apima krovinių transportavimą, muitinės formalumus ir krovinio draudimą, užtikrindami ramybę jūsų kroviniui.
5. Patogus užsakymas – užsakymo pateikimas paprastas, yra galimybė susisiekti su mumis el. paštu arba telefonu.
6. Inovatyvi logistika – mūsų novatoriškas požiūris į logistiką mus išskiria, nes nuolat ieškome naujų, ekologiškų ir racionalių sprendimų, kad patenkintume klientų transportavimo poreikius.

Patikėkite transportavimo procesą UAB “D-Trans EU” profesionalams.