Darbo aprašymas
Šviežios mėsos ceche: išpjaustyti, rūšiuoti, fasuoti, gaminį, sverti žaliavą;
Mėsos gaminių ceche: gaminti paukštienos produkciją: virtus ir rūkytus gaminius, dešreles; gaminius pakuoti, sverti, ženklinti;
Vykdyti gamybines užduotis;
Palaikyti švarą ir tvarką darbo vietoje
Mėsos gaminių ceche: gaminti paukštienos produkciją: virtus ir rūkytus gaminius, dešreles; gaminius pakuoti, sverti, ženklinti;
Vykdyti gamybines užduotis;
Palaikyti švarą ir tvarką darbo vietoje
Reikalavimai
Darbo gamyboje patirtis - privalumas;
Galimybė dirbti temperatūrinio režimo svyravimo aplinkoje;
Atidumas, kruopštumas, fizinė ištvermė
Galimybė dirbti temperatūrinio režimo svyravimo aplinkoje;
Atidumas, kruopštumas, fizinė ištvermė
Įmonė siūlo
Darbo grafiką pamainomis pagal suminę darbo laiko apskaitą:
Darbas 2 pamainomis;
Neturinčius patirties mokome darbo vietoje;
Nuo darbo rezultatų priklausantį atlyginimą;
Visas darbui ir asmens saugumui reikalingas priemones;
Darbas 2 pamainomis;
Neturinčius patirties mokome darbo vietoje;
Nuo darbo rezultatų priklausantį atlyginimą;
Visas darbui ir asmens saugumui reikalingas priemones;