2022-07-29 11:26:48

Darbo aprašymas

CVMarket.lt klientas

Job Description

Turi patirties dengiant stogus ir nori gero darbo Nyderlanduose? Mes tau turime darbą!
Worxx turi darbo visiems stogdengiams. Darbas su lygiais stogais (bituminiais), čerpiniais, šiferiniais, skardiniais ir metaliniais. Mes laukiame tavęs, jeigu tu turi 2 metų patirtį šioje srityje, savo įrankius ir kalbi angliškai arba vokiškai. Jeigu turi nuosavą automobilį, tai būtų didžiulis privalumas.
Žinoma tu gali dirbti poroje su savo draugu, pažįstamu ar kolega (jeigu jie turi patirties šioje srityje). Jeigu tu galėtum mums atsiųsti savo darbų pavyzdžius, tai būtų tiesiog puiku!

Requirements

Mes prašome:

* Mažiausiai 2 metų patirties šioje srityje;
* Turėti savo darbo įrankius, apsaugos priemones (batai, šalmas);
* Kalbėti angliškai arba vokiškai;
* Jeigu turėtum nuosavą automobilį, tai būtų privalumas;

Company offers

Mes tau suteiksime stabilų darbą ilgam laikotarpiui. Tai reiškia, kad pasirašęs darbo sutartį su Worxx Construction, tu galėsi dirbti tol kol tu gerai atliksi darbus. Tai gali trukti ilgus metus. Nematome jokių problemų, jeigu pageidausi grįžti namo per šventes, tiesiog prašysime mus apie savo norą informuoti likus dviems savaitėms iki išvykimo, kad galėtumėme informuoti savo klientus.

Mes pasirūpinsime ir apmokėsime tavo apgyvendinimą. Turėsi savo miegamąjį, bendrą svetainę ir virtuvę. Taip pat pasirūpinsime tavo sveikatos apsauga, suteiksime mokesčių mokėtojo numerį, pagal Nyderlandų įstatymus. Kelione ir jos išlaidomis iki Nyderlandų prašysime pasirūpinti savarankiškai.

Atlyginimą mokame kas savaitę į tavo banko sąskaitą. Vidutinis darbo užmokestis- 480 Eur. už 40 valandų darbo savaitę. Kol tu dirbsi, mes kaupsime tau atostoginius (po 20 Eur. už kiekvieną išdirbtą savaitę) ir mokėsime už tavo sveikatos draudimą (po 20 Eur. per savaitę). Kai tavo kontraktas pasibaigs, mes tau išmokėsime visus sukauptu atostoginius. Kaip ir minėjome, atlyginimą mokėsime kiekvieną savaitę į tavo banko sąskaitą.

* Stabilus darbas ilgam laikui;
* Darbo sutartį;
* Nemokamą apgyvendinimą;
* Sveikatos draudimą pagal Nyderlandų įstatymus;
* 480 Eur. per savaitę tiesiai į tavo banko sąskaitą.