2022-07-29 11:26:48
Euromedika, MB

Euromedika, MB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
3
Darbuotojų sk.
630
Peržiūros
~0 €
Vid. atlyginimas
Euromedika, MB įregistruota 2013 metais. Pirmus savo žingsnius pradėjo siūlydama įvairius savikontrolės greituosius testus, skirtus naudojimui namų sąlygomis. Mes tapome oficialiais atstovais Baltijos šalyse tokių prancūzų gamintojų kaip VEDA.LAB ir DectraPharm, kurie yra vieni iš pirmaujančių gamintojų greitos diagnostikos testų srityje.
2014 metais asortimentas pasipildė naujos kartos bekontakčiais kūno temperatūros termometrais, inovatyviais kraujospūdžio aparatais, skaitmeniniais termometrais, hemoglobino, šlapimo rūgšties, cholesterolio bei gliukozės kontrolės matuokliais. Taip pat, pradėjome dirbti Estijos rinkoje.
2015 metais pradėjome prekiauti greitos diagnostikos testais profesionaliam naudojimui. Mūsų klientais tapo Lietuvos ligoninės ir klinikos, sveikatos centrai – valstybiniai ir privatūs sektoriai. Nuo to laiko, nuolat dalyvaujame viešuosiuose pirkimuose ir įvairiose Lietuvos parodose.
2016 metais bendrovė pradėjo savo veiklą narkotinių medžiagų pėdsakų patikrinimo programoje. Narkotinių medžiagų pėdsakų aptikimo testai buvo įtraukti į mažmeninę prekybą vaistinėse.
2017 metais plėstas greitos diagnostikos testų asortimentas. Įvedėme savo produkciją į Latvijos rinką. Taip pat tapome oficialiu atstovu gamintojo Biomedal Baltijos šalyse ir praplėtėme asortimentą Gliuteno patikrinimo testais.
2018 metais gavome maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą leidžiantį prekiauti maisto papildais.
2019 metais skaitėme paskaitas Lietuvos mokyklų mokytojams apie įvairias narkotines medžiagas ir jų vartojimo požymius.
2020 metais pradėjome dirbti su apsaugos priemonėmis, tokiomis kaip chirurginės kaukės, respiratoriai, chalatai ir pirštinės. Taip pat, savo klientams galime pasiūlyti naujus COVID-19 diagnostikos įrankius.