2022-07-29 11:26:48

Faktoringo Specialistas (-ė) Kredito produktų administravimo skyriuje

CVMarket.lt klientas
1500 - 2000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Kredito produktų administravimo skyrius yra banko padalinys, teikiantis suvienodintas, efektyvias ir kokybiškas kredito administravimo paslaugas klientus aptarnaujantiems padaliniams.

Apie poziciją: 

Mūsų naujojo kolegos pagrindinė atsakomybė bus faktoringo dokumentų (sąskaitų-faktūrų) administravimas ir įeinančių bei išeinančių mokėjimų vykdymas. Taip pat atsakomybės apims ir kitus skyriaus darbus, tokius kaip klientų konsultavimas faktoringo sąskaitų finansavimo klausimais ir laikomų dokumentų tvarkymas.

Apie tave:

Kaip Specialistui tau turėtų būti svarbios mūsų banko vertybės bei tikimės, kad esi orientuotas ne tik į rezultatą, bet ir santykių kūrimą/palaikymą, esi iniciatyvus, kruopštus ir atsakingas.

Reikalavimai

Tikimės, kad tu turi:

  • aukštąjį išsilavinimą (gali būti paskutinių kursų studentas);
  • gerus darbo kompiuteriu įgūdžius ("MS Windows", "MS Office");
  • gerus anglų kalbos įgūdžius (žodžiu ir raštu);
  • kruopštumą, atsakingumą, atidumą, iniciatyvumą, gebėjimą dirbti komandoje bei savarankiškai;
  • puikius bendravimo įgūdžius.

Organizacijoje tikime, kad žmonės yra mūsų didžiausia stiprybė. Mes dirbame kartu ir savo kasdieniame darbe vadovaujamės pagrindinėmis mūsų vertybėmis: atvirumu, paprastumu ir rūpestingumu. Kasdien kuriame pasitikėjimu, pagarba, atvirumu ir įsitraukimu pagrįstą kultūrą. Mes palaikome nuolatinį ugdymąsi ir skatiname Tave prisiimti lyderystę už savo paties karjeros kelią bei ieškoti iššūkių, kurie Tave įkvepia ir skatina tobulėti. Mes siūlome tvarią ir lanksčią darbo aplinką, kur dalijamės žiniomis ir dirbame kartu. Tu, kaip „Swedbank“ komandos narys, dalyvausi kintamo atlygio programoje, turėsi galimybę prisijungti prie „Swedbank“ pensijos darbuotojams programos, taip pat Tau bus suteiktas darbuotojų sveikatos draudimas ir kitos patrauklios papildomos naudos. Kartu mes dirbame ir kuriame gerovę, suteikdami teigiamą ir unikalią patirtį savo klientams.

Įmonė siūlo

Prisijunk prie mūsų komandos ir ...

tapki dalimi tarptautinės profesionalios komandos, įgyvendinančios iššūkių reikalaujančius projektus, didinančios klientų vertę ir Swedbank konkurencinį pranašumą.“ Laima Šeikienė, tavo būsima vadovė.

Laukiame tavo gyvenimo aprašymo iki 2022-11-30

Darbo užmokesčio dydžio intervalas šiai pozicijai Lietuvoje yra 1500 - 2000 EUR neatskaičius mokesčių. Daugiau skaityk čia!

https://jobs.swedbank.com/pages/employment-in-latvia-and-lithuania?preview=true

*Šioje pozicijoje nesuteikiame galimybės dirbti nuotoliniu būdu iš užsienio valstybių.

„Swedbank“ nediskriminuoja dėl lyties, amžiaus, seksualinės orientacijos ar seksualinės tapatybės, etninės tapatybės, religijos ar negalios – laukiami visi.