Darbo aprašymas
Šviežios mėsos ceche: išpjaustyti, rūšiuoti, fasuoti, gaminį, sverti žaliavą;
Mėsos gaminių ceche: gaminti paukštienos produkciją: virtus ir rūkytus gaminius, dešreles; gaminius pakuoti, sverti, ženklinti;
Vykdyti gamybines užduotis;
Palaikyti švarą ir tvarką darbo vietoje.
Mėsos gaminių ceche: gaminti paukštienos produkciją: virtus ir rūkytus gaminius, dešreles; gaminius pakuoti, sverti, ženklinti;
Vykdyti gamybines užduotis;
Palaikyti švarą ir tvarką darbo vietoje.
Reikalavimai
Darbo gamyboje patirtis - privalumas;
Galimybė dirbti temperatūrinio režimo svyravimo aplinkoje;
Atidumas, kruopštumas, fizinė ištvermė.
Galimybė dirbti temperatūrinio režimo svyravimo aplinkoje;
Atidumas, kruopštumas, fizinė ištvermė.
Įmonė siūlo
Darbo grafiką pamainomis pagal suminę darbo laiko apskaitą:
Šviežios mėsos ceche - po 9,5 val. per darbo dieną: I pamaina – nuo 4:00 val. iki 14:00 val.; II – pamaina nuo 14:00 val. iki 00:00 val.;
Mėsos gaminių ceche - dvi pamainos - rytinė ir popietinė, poilsio dienos pagal grafiką, pamainos - rytinė pamaina nuo 6:00 val. ryto iki 14:30 val., popietinė pamaina nuo 14:00 iki 22:30 val.;
Neturinčius patirties mokome darbo vietoje;
Nuo darbo rezultatų priklausantį atlyginimą;
Visas darbui ir asmens saugumui reikalingas priemones;
Nemokamą nuvežimą iki darbo vietos ir atgal.
Šviežios mėsos ceche - po 9,5 val. per darbo dieną: I pamaina – nuo 4:00 val. iki 14:00 val.; II – pamaina nuo 14:00 val. iki 00:00 val.;
Mėsos gaminių ceche - dvi pamainos - rytinė ir popietinė, poilsio dienos pagal grafiką, pamainos - rytinė pamaina nuo 6:00 val. ryto iki 14:30 val., popietinė pamaina nuo 14:00 iki 22:30 val.;
Neturinčius patirties mokome darbo vietoje;
Nuo darbo rezultatų priklausantį atlyginimą;
Visas darbui ir asmens saugumui reikalingas priemones;
Nemokamą nuvežimą iki darbo vietos ir atgal.