Darbo aprašymas
• Virtuvės darbuotojų darbo organizavimas bei optimizavimas;
• Restorano meniu kūrimas, technologinių kortelių sudarymas;
• Virtuvės darbo kokybės užtikrinimas;
• Darbas su tiekėjais.
• Restorano meniu kūrimas, technologinių kortelių sudarymas;
• Virtuvės darbo kokybės užtikrinimas;
• Darbas su tiekėjais.
Reikalavimai
• Ne mažesnė nei 3 metų virėjo darbo patirtis. Gamybos vadovo patirtis – privalumas;
• Puikūs organizaciniai, personalo valdymo gebėjimai – ypač didelio užimtumo metu;
• GHPT išmanymas ir taikymas praktikoje;
• Nuolatinis domėjimasis maisto tendencijomis, pasiūlymų teikimas tiesioginiam vadovui, noras tobulėti ir prisidėti prie verslo sėkmės.
• Puikūs organizaciniai, personalo valdymo gebėjimai – ypač didelio užimtumo metu;
• GHPT išmanymas ir taikymas praktikoje;
• Nuolatinis domėjimasis maisto tendencijomis, pasiūlymų teikimas tiesioginiam vadovui, noras tobulėti ir prisidėti prie verslo sėkmės.
Įmonė siūlo
• Karjeros galimybes;
• Stabilų atlyginimą su visomis socialinėmis garantijomis, motyvacinius priedus;
• Darbuotojo ugdymą bei tobulinimą.
• Stabilų atlyginimą su visomis socialinėmis garantijomis, motyvacinius priedus;
• Darbuotojo ugdymą bei tobulinimą.