2022-07-29 11:26:48

Interjero dizaineris

CVMarket.lt klientas
Nuo 2800 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Mūsų klientei – įmonių grupei, veiklą vystančiai gyvenamosios paskirties nekilnojamo turto srityje, plėtojančiai inovatyvius NT sprendimus, rinkai siūlančiai unikalios architektūros projektus Vilniuje ir Palangoje, plečiant veiklą darbui Vilniuje reikalingas Interjero dizaineris.

 

Siūlomo darbo pobūdis

Jis bus atsakingas už gyvenamosios paskirties objektų vidaus interjero projektų rengimą ir įgyvendinimą: vidaus patalpų techninių brėžinių, vizualizacijų rengimą, medžiagų užsakymą, spalvų parinkimą, baldų ir kitų interjero elementų komplektavimą,  bendravimą su užsakovais įgyvendinant kliento poreikius; bendradarbiavimą su kolegomis, pasiūlymų teikimą, atsižvelgiant į rinkos pokyčius, vystant naujus NT projektus ir kt.

Reikalavimai

  • Aukštasis išsilavinimas (pageidautina interjero dizaino, architektūros ar panašiose srityje);
  • Būtina panašaus darbo patirtis; 
  • Techninės žinios rengiant brėžinius ir 3D vizualizacijas;
  • Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (Archicad, Adobe Photoshop ar kitomis programomis);
  • Kūrybiškumas, iniciatyvumas, gebėjimas bendrauti su skirtingais žmonėmis, nuolatinis domėjimasis savo srities naujovėmis.

Įmonė siūlo

Įdomų, atsakingą, kūrybišką darbą, augančioje, stabilioje ir išskirtinės architektūros projektus vystančioje kompanijoje, profesionalią ir draugišką darbo aplinką, konkurencingą darbo atlygį - nuo 2800 € (prieš mokesčius).