2022-07-29 11:26:48

Inžinierius-projektuotojas

CVMarket.lt klientas
750 - 950 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Inžinierius/projektuotojas atsakingas už garso ir vaizdo sistemų instaliacijos schemų bei įrangos montažo brėžinių parengimą, projektinės dokumentacijos parengimą, įrangos parinkimą, instaliacijos priežiūrą objektuose, garso ir vaizdo įrangos sumontavimą, integraciją, derinimą bei paleidimą objektuose, programavimą bei popardaviminę priežiūrą. Taip pat, inžinierius/projektuotojas dalyvauja atliekant akustinius matavimus, rengiant akustinius projektus patalpoms. Pagrindiniai veiklos segmentai – aukštos kokybės gyvenamosios patalpos ir viešosios erdvės - viešbučiai, mokymo įstaigos, restoranai, barai, konferencijų salės, garso ir vaizdo studijos, kitos kūrybinės erdvės.

Reikalavimai

Norėtume, kad mūsų būsimas kolega domėtųsi garso ir vaizdo technologijomis, akustika, žinotų esminius fizikos dėsnius, turėtų radijoelektronikos žinių, mokėtų projektuoti Autocad programa, kalbėtų, skaitytų ir rašytų lietuviškai bei angliškai. Taip pat, norėtume, kad mūsų naujasis kolega sietų savo ilgalaikio tobulėjimo planus su garso ir vaizdo sistemų integracijos veikla arba patalpų akustikos sritimi.
Privalumais laikytume – patirtį silpnų srovių instaliacijos segmente, ruošiant instaliacijos projektus ir projektinę dokumentaciją, mokėjimą naudotis SketchUp programa, architektūrinio projektavimo žinias ir patirtį, kompiuterinių tinklų išmanymą, protingo namo sistemų žinias ir sertifikatus, aukštąjį inžinierinį išsilavinimą.
Būtinas B kategorijos vairuotojo pažymėjimas;
Būtinas kompiuterinis raštingumas – MS Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Adobe.

Įmonė siūlo

Siūlome lankstų darbo grafiką, galimybę derinti darbą su studijomis;
Siūlome galimybę tobulintis seminaruose ir lankyti parodas užsienyje;
Siūlome galimybę dirbti prie įdomių projektų įgyvendinamų tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje – vykstant į komandiruotes;
Siūlome galimybę dirbti muzikalioje aplinkoje ir jaukiame kolektyve;