2022-07-29 11:26:48

Įrangos montuotojas / sandėlininkas

CVMarket.lt klientas
700 - 1000 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

UAB ĮRANGA VERSLUI ieško naujo kolektyvo nario, kuris bus atsakingas už įvairios sandėliavimo, prekybinės, HoReCA įrangos užsakymų suruošimą, pakavimą, pristatymą, montavimą.

Reikalavimai

Ieškome  žmonių, turinčių tokiam darbui tinkamą sveikatą, vairuotojo pažymėjimą bei tinkamą vairavimo patirtį, bendrus darbo su įvairiais įrankiais įgūdžius, tinkamą supratimą apie darbo kokybę ir bendravimo kultūrą – viso kito išmokysime.

Mėgstame netipinius užsakymus, stengiamės įvykdyti ir sudėtingus klientų pageidavimus, tad svarbu, kad ir naujasis kolega būtų žingeidus, nebijotų naujovių.

Įmonė siūlo

Ne žemesnį nei rinkoje vyraujantį, visiškai „baltą“ ir laiku mokamą darbo užmokestį, tinkamą viršvalandžių apmokėjimą. Ne monotonišką darbą.

Darbams vykdyti suteikiame „Premium“ klasės, dažniausiai belaidžius įrankius, naują, patogų automobilį su oro kondicionieriumi bei pilnu saugumo paketu. Darbuotojai patys išsirenka jiems tinkamą darbo aprangą bei būtinas saugumo priemones, suteikiama nelimituotų pokalbių bei interneto kortelė. Įmonės atsakomybė prieš darbuotojus bei klientus apdrausta AB LIETUVOS DRAUDIMAS.

Visuomet derinamės prie asmeninių darbuotojų poreikių susijusių su vaikais ar sveikata, ir iki šiol džiaugiamės draugišku kolektyvu.