2022-07-29 11:26:48

IT gedimų šalinimo specialistas (-ė) telefonu Kaune

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Kaip tik dabar turime laisvą vietą Telia klientų aptarnavimo komandoje ir ieškome žmogaus, kuris sustiprintų ją savo talentu. Mes esame Valdas Matula ir Irenijus Blekaitis, vadovaujantys puikioms gedimų šalinimo ir klientų aptarnavimo komandoms. Tai ypatinga galimybė tinkamam kandidatui. Sudominom ir nori sužinoti daugiau?

Tavo naujas iššūkis?
Po mėnesio pradinių mokymų, tau patikėsime atsakingą darbą – šalinti interneto, televizijos ir mobilių paslaugų sutrikimus nuotoliniu būdu, parduoti paslaugas ir IT įrangą, patarti klientams bei konsultuoti juos apie produktus ir paslaugas. Darbas smagus ir su daug atsakomybės. Nors bendraujant su klientais daug laiko teks dirbti savarankiškai, komanda ir vadovai tau daug padės. Vadovai čia yra žinomi kaip puoselėjantys talentus ir padedantys žmonėms augti. Esi pasiruošęs žengti kitą savo karjeros žingsnį? Tuomet, kviečiame pas mus.
Mes nuolat tobulėjame, todėl tavo galimybės augti bei įgyvendinti savo svajones – neribotos. Kartu su savo 15 žmonių komanda kursite sėkmę.

Reikalavimai

Koks esi tu?
Būsi mūsų atstovas, taigi, svarbu, kad būtum paslaugus. Turėtum patirties klientų aptarnavimo ar pardavimų srityje. Žinoma, domiesi telekomunikacijomis, informacinėmis technologijomis, žinai kas yra modemas, maršrutizatorius, IP adresas. Svarbu, kad gali save tinkamai išreikšti lietuvių ir anglų kalbomis tiek raštu, tiek žodžiu.

Tavo asmenybė:
Esi orientuotas į sprendimus
Myli klientus
Esi entuziastingas
Esi laisvai bendraujantis su žmonėmis bei greitai įsisavinantis informaciją

Tavo įgūdžiai:
Turi gerus darbo kompiuteriu įgūdžius
Turi klientų aptarnavimo ar pardavimų patirties
Lietuvių ir anglų kalbų įgūdžiai

Susidomėjai?
Jei esi pasiruošęs su mumis leistis į galimybių ir atradimų kupiną kelionę, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą!

Prisijunk prie Telia!