2022-07-29 11:26:48

IT projektų pardavimų vadovas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

„Telia“ ieško B2B IT projektų pardavimų vadovo (ės), kuris (i) sustiprintų komandą savo talentu ir patirtimi. Aš esu Andrius Vaitkus – IT sprendimų pardavimų komandos vadovas „Telia“ verslo padalinyje. Mūsų komandą sudaro unikalūs ir talentingi žmonės. Metas ir tau tapti mūsų komandos nariu.

Tavo naujas iššūkis?

Tavo darbas – išaiškinti ir pasirūpinti klientų poreikiais, patarti jiems bei padėti pasirinkti tinkamus informacinių technologijų ir telekomunikacijų sprendimus jų verslo augimui. Tai darbas žmogui, kuris gali suderinti verslo, pardavimų, projektų, viešųjų pirkimų ir technologijų sritis.

Koks / kokia esi Tu?

Esi atsakingas, komunikabilus, mąstai strategiškai ir vertini bendradarbiavimą. Esi savarankiška, nepriklausoma ir labai veržli asmenybė. Tuo pačiu metu esi komandos žaidėjas, ryžtingai siekiantis rezultatų ir veikiantis kūrybiškai. Pardavimai ir technologijos yra neatsiejama tavo gyvenimo dalis.

Reikalavimai

Tavo asmenybė:

- Dėmesingas klientams
- Atsakingas
- Bendradarbiaujantis
- Orientuotas į rezultatus
- Atviras iššūkiams
- Noriai ir greitai mokaisi naujų dalykų

Tavo patirtis ir žinios:

- Turite patirties B2B pardavimų srityje
- Turite žinių informacinių technologijų ir telekomunikacijų srityje
- Turite aukštąjį išsilavinimą
- Mokate anglų kalbą
- Turite vairuotojo pažymėjimą (B kategorija)

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Drąsiai kreipkis – mes vis dar ieškome kandidatų.