2022-07-29 11:26:48

Įvairūs darbai Olandijoje

CVMarket.lt klientas
Nuo 2200 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Visos šiuo metu laisvos darbo vietos pateikiamos apačioje:

1. LABAI SKUBU! Reikalingi Reach truck krautuvo vairuotojai mėsos kompanijoje. Būtina anglų kalba ir reach truck sertifikatas. Alga 11,58-12,66 eur/val. Būstas suteikiamas, transportas į darbą suteikiamas.

2. NEREIKIA KALBOS IR PATIRTIES. Ieškomi darbuotojai mėsos fabrike Veenendaal mieste. Alga 10,68-11,28 eur/h. Pakavimas, rūšiavimas, etikečių klijavimas. Apgyvendinimas suteikiamas. Darbas 6d. per sav.

3. Ieškomi linijos darbuotojai/pakuotojai vištienos fabrike Nijkerk mieste. Darbo vietoje temp. +5 laipsniai. Patirtis NEREIKALINGA, užtenka silpnos anglų arba lenkų kalbos. Alga 10,15 eur/val., darbas dviem pamainomis (rytinė ir popietinė). Būstas suteikiamas.Privalumas,jei turite B kat. vairuotojo pažymėjimą. Priimamos tiek POROS, tiek draugų kompanijos ar pavienės moterys bei vyrai.

4. Smėliuotojas-dažytojas įvairių pramoninių mechanizmų, statybos ir žemės ūkio technikos. Darbas Ede mieste. Alga 500 eur/sav. į RANKAS+nemokamas būstas ir transportas. Būtina patirtis, gera anglų kalba ir vairuotojo pažymėjimas.

5. Automobilių kėbulo mechaniko (nežymių defektų) ir dažytojo. Alga 570 eur/sav. į rankas+nemokamas būstas ir transportas. Būtina patirtis, anglų kalba ir vairuotojo pažymėjimas.

6. Olandijoje (Veenendaal mieste) mėsos fabrike reikalingi darbuotojai, turintys patirties su peiliu (mėsininkai, išpjaustytojai).NEBŪTINA ANGLŲ kalba .Alga 10,68 - 11,28 eur/val. Darbas 6d./sav.

7. Reikalingas EPT (elektrinio vežimėlio) operatorius. Alga 11,82 eur/val. Darbas Nijkerk mieste, kambario temp. Pamaina viena, nuo 16h iki 24h ar ilgiau.

8. Heftruck/reachtruck krautuvo vairuotojas. Alga 11,83 eur/val., kambario temp. Nijkerk miestas. Būtina anglų k. ir vairuotojo pažymėjimas.

9. Gamybos mašinų/mechanizmų technikas. Alga 12,5 eur/val. į RANKAS. Vieta: Scherpenzeel. Būtina tokia patirtis, techninis išsilavinimas, gera anglų k. ir privalumas B kat. pažymėjimas.

10. MIG/MAG suvirintojai. Alga 500eur/sav. į RANKAS. Vietovė: Barneveld. Būtina patirtis virinant nerūdijantį plieną ir techninių brėžinių skaitymas, gera anglų ir B kat. vairuotojo pažymėjimas.


Visais atvejais išvykimo išlaidos- tik kelionė iki Olandijos!Nėra jokių agentūros,dokumentų tvarkymo ar kt. mokesčių!

Visais atvejais suteikiamas būstas, darbo priemonės ir rūbai!

Reikalavimai

- Gera anglų kalba (kai kurioms pozicijoms)
- Vairuotojo pažymėjimas visuomet privalumas
- Privalumas, jei yra panašaus darbo patirties

Įmonė siūlo

Visas soc.garantijas pagal Olandijos įstatymus, ilgalaikį darbą.