2022-07-29 11:26:48

JAUNESNYSIS GRAFINIO DIZAINO SPECIALISTAS (-Ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

IKEA grafinio dizaino specialistas užtikrina, kad visa grafinė komunikacija IKEA parduotuvės viduje atitiktų IKEA vizualinės ir reklaminės informacijos pateikimo reikalavimus, rekomendacijas ir taisykles. Taip pat specialistas kuria ir įgyvendina kokybišką bei veiksmingą parduotuvės komunikaciją, palaikančią ir stiprinančią IKEA prekinį ženklą. Darbo specifika apima ne tik darbą kompiuterinėmis programomis bet ir reklamos gamybą bei darbą spaudos spausdinimo įranga.

Užduotys:
- Kurti grafinio dizaino sprendimus ir juos įgyvendinti, naudojantis grafinio dizaino žiniomis ir gebėjimais, IKEA Koncepcija ir IKEA vizualinio bei firminio ženklo identiteto principais. 
- Užtikrinti aiškią ir suprantamą grafinę komunikaciją IKEA parduotuvės viduje. 
Taikyti turimas žinias, suprasti tipografijos principus ir jais vadovautis.
- Kurti įvairių formatų spaudos ir skaitmeninius projektus nuo idėjos iki galutinio formato pateikimo ir jo įgyvendinimo (darbas Adobe paketu; spauda su plačiaformačiu printeriu; ploteriavimas; laminavimas; pjaustymas; lipdukų klijavimas ant įvairių paviršių; Vaizdinės reklamos montavimas (kabinimas); reklamos apšvietimas.)
- Visos komunikacijos esančios parduotuvės viduje priežiūra – kad komunikacija kasdien atrodytų kaip nauja.

Reikalavimai

- Privalumas būtų patirtis grafinio dizaino, medijos ar tipografijos, reklamos gamybos srityse.
- Kompiuterinio raštingumo ir patirties dirbant su tokiomis programomis kaip Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ir gamybos įrankiais bei priemonėmis.
- Domėjimasis interjero dizainu, noras suprasti ir žinoti apie kasdienį žmonių gyvenimą namuose, jų poreikius ir pomėgius įrengiant namus. 
- Teigiamo požiūrio ir entuziazmo prisiimant atsakomybę ir atliekant savo darbą.
- Anglų kalbos žinios.
- Terminuota 1 metų darbo sutartis.