2022-07-29 11:26:48

Jaunesnysis (-ioji) tiekimo specialistas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Aš esu Kazimieras Triškus, Pirkimų ir atsargų valdymo komandos vadovas. Kviečiu prisijungti prie mano komandos Pirkimų ir Logistikos padalinyje, kur Tavęs laukia jaunatviškas ir patyręs kolektyvas bei kūrybinės laisvės erdvės tobulinti verslo procesus.

Tavo naujas iššūkis?
Tau patikėsime pirminės pirkimų dokumentacijos tvarkymą (pirkimo užsakymų ir sąskaitų suvedimą), ataskaitų susijusių su įmonės atsargomis ruošimą, pagrindinių skyriaus veiklos rodiklių sekimą ir raportavimą bei prekių pajamavimo eigos priežiūrą ir prekių kortelių sukūrimą sistemoje.

Prisijungus prie Telia komandos tiek profesinio, tiek asmeninio augimo galimybes visoje Telia Company įmonių grupėje ir matysi savo darbo rezultatus dirbant su draugiška profesionalų komanda.

Koks (-ia) esi Tu?
Žinoma, esi kruopštus (-i) ir atidus (-i), norintis mokytis ir tobulėti. Ieškai trumpalaikio darbo (preliminariai iki rugsėjo mėnesio) įgyti patirties ir žinių.

Tavo asmenybė:
• Iniciatyvumas ir orientacija į rezultatus
• Analitinis mąstymas – Tavo stiprybė

Tavo patirtis ir įgūdžiai:
• Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai, ypač MS Excel programoje
• Anglų kalbos žinios

Susidomėjai?
Norėtum pradėti savo karjerą Pirkimų ir atsargų valdymo komandoje? Laukiame Tavo CV! Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.

Prisijunk prie Telia!