2022-07-29 11:26:48

Java web programuotojas (-a) KAUNE

CVMarket.lt klientas
4000 - 6000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

    - kaip super 3D spausdintuvas iš Java/Spring MVC/Velocity/HTML/CSS/jQuery ir produkto vadovų idėjų-pusfabrikačių spausdinti nerealius ir netgi veikiančius feature’us, kurie pranoksta pradines idėjas! - KAYAK front-end’as naudoja daug back-end servisų, tad teks padirbėti ir su back-end Java, net jei to ir nenorite. Atsiprašome, bet yra dalykų, kuriuos tiesiog reikia daryti, netgi jei jūs (kaip ir mes, tssss...) manote, kad UI svarbiau. - įtvirtinti KAYAK pozicijas, kaip geriausios sistemos susiplanuoti ir nusipirkti kelionę!

Reikalavimai

    - puikiai įvaldytos HTML/CSS/jQuery ir panašaus plauko web technologijos, - meistriškai įvaldytos HTML/CSS/jQuery ir kitos susijusios web technologijos, - žiūrėkite į pirmus du punktus, - jei surinkote 3 TAIP, leiskite mums su jumis susisiekti. Paaiškėjus, kad jūs dar ir sąžiningas, mūsų pasiūlymas jums gali labai patikti.

Įmonė siūlo

    - daugybę serverių, load-balancer’ių ir tokių techninių išmislų kaip Akamai jūsų feature’ams paleisti, daug milijonų vartotojų jūsų darbui įvertinti, - geriausią darbo kompiuterį, - komandiruotes pas mūsų kolegas Bostone (JAV) ir Ciuriche (Šveicarijoje), kad ir juos dirbti pamokytumėt, - naują biurą šalia Neries su vaizdu į Kauno pilį, - gal dar tikros žolės biure ant sienos? Turime ir tos, tik paskubėkit, visiems gali neužtekt :-)