2022-07-29 11:26:48

KLIENTŲ APTARNAVIMO SPECIALISTAS (-Ė)

CVMarket.lt klientas
650 - 950 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Susitiksite su į saloną ateinančiais klientais, sukursite pozityvią atmosferą bendravimui, parodysite, papasakosite apie produktus, pademonstruosite veikimą ir išsiaiškinsite kliento poreikius, kurie bus pagrindas projekto kūrybai.
Suderinsite projektą su klientu, koordinuosite sutarties vykdymą, bendrausite su klientu techniniais ir tiekimo klausimais. O tuomet įvertinsite pasiektus rezultatus ir suplanuosite pardavimus ateinančiam laikotarpiui.
Be abejonės, pasirūpinsite ir savo darbine aplinka, ir palaikysite puikius santykius su architektais.
Teks pasirūpinti duomenų suvedimu į įmonėje naudojamas informacines sistemas.

Reikalavimai

Nuolat domitės interjero dizainu ir produkcija, kurią parduodate, nuolat gilinat savo žinias ir tas Jums patinka; profesionalus bendravimas – įprasta darbo priemonė, nustatote prioritetinius darbus savarankiškai ir susiplanuojate laiką, laikotės pažadų bet kokiu atveju, kiekvieną situaciją su klientu priimate kaip vertingą, pamokančią patirtį.

O jei dar turite panašaus darbo patirties, išmanote brėžinių kūrimo programas ir norite aukščiausio lygio pasitikėjimo Jūsų sprendimais – lauksime Jūsų cv nedelsiant.

Įmonė siūlo

Kasdien sužinoti vis daugiau apie įdomiausius apšvietimo produktus, naujausias dizaino tendencijas, pritaikyti premium kategorijos sprendimus vis naujiems įdomiems klientų lūkesčiams, skirti pakankamai laiko kūrybiniams sprendimams jaunatviškoje komandoje?
Jus džiugina bendravimas estetiškoje aplinkoje su žinomais žmonėmis, vertinančiais išskirtinį dizainą ir kokybę?

Tuomet tapkite mūsų pripažinimo dalimi. Mes mokėsime įvertinti Jūsų pasiekimus ir karjeros lūkesčius, kartu tobulėsime, lankysimės pas gamintojus skirtingose šalyse ir pasaulinio lygio parodose.
Būkite stiprios, žinomos, kūrybiškos ir rezultatyvios komandos dalimi ! Juk tai Jums svarbu?