RVASVT ir būtinųjų programų ruošimas, koregavimas ir įgyvendinimo priežiūra.
Vidaus ir išorės nusiskundimų analizavimas, neatitikimų priežasčių nustatymas bei prevencinių priemonių taikymas.
Vidaus auditų, higieninių inspekcijų vykdymas.
Žaliavų ir gatavo produkto atsekamumas.
Darbuotojų mokymų vykdymas, svečių priėmimas.
Aukštasis išsilavinimas (kokybės vadybininko maisto gamybos srityje/ maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
Darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje - privalumas.
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, RVASVT, gamybos proceso sanitarinių - higienos reikalavimų išmanymas.
Anglų ir rusų kalbų žinios.
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.