RVASVT ir būtinųjų programų ruošimas, koregavimas ir įgyvendinimo priežiūra.
Kokybės sistemos veikimo gamyboje kontrolė.
Darbuotojų mokymų vykdymas, svečių priėmimas.
Pavaldaus personalo darbo organizavimas.
Aukštasis išsilavinimas (kokybės vadybininko maisto gamybos srityje/ maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, RVASVT, gamybos proceso sanitarinių - higienos reikalavimų išmanymas.
Anglų ir rusų kalbų mokėjimas.
Darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje - privalumas.
Profesinio tobulėjimo ir karjeros perspektyvas.
Galimybę kasdien vaišintis kava, bandelėmis ir sumuštiniais.
Atvykstantiems iš kitų miestų, kelionės klausimas sprendžiamas atskirai.
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.