Darbo aprašymas
Vadovaujantis RVASVT programa kontroliuoti technologinį procesą: nuo žaliavų iki pagaminto produkto.
Vykdyti kontrolinių pavyzdžių surinkimą, SVT - pasterizavimo, atvėsinimo temperatūrų ir metalo detektoriaus kontrolę;
Vykdyti svarstyklių ir termometrų kasdienę kontrolę bei patalpų temperatūrų kasdienę kontrolę.
Pamaininis darbo grafikas.
Vykdyti kontrolinių pavyzdžių surinkimą, SVT - pasterizavimo, atvėsinimo temperatūrų ir metalo detektoriaus kontrolę;
Vykdyti svarstyklių ir termometrų kasdienę kontrolę bei patalpų temperatūrų kasdienę kontrolę.
Pamaininis darbo grafikas.
Reikalavimai
Profesinis (susijęs su maisto pramone - privalumas) išsilavinimas.
Anglų ir rusų kalbų žinios - privalumas.
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai.
Anglų ir rusų kalbų žinios - privalumas.
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai.