Žaliavų kokybės kontrolė.
Kontroliuoti sanitarinių- higieninių normų laikymąsi gamybos proceso metu.
Organizuoti RVASVT programų rengimą ir priežiūrą.
Užtikrinti kokybės, higienos ir RVASVT reikalavimų įgyvendinimo kontrolę.
Organizuoti darbuotojų higienos ir maisto saugos reikalavimų mokymus.
Atlikti pretenzijų ir nusiskundimų analizę, ruošti atsakymus pareiškėjams.
Organizuoti vidaus ir išorės auditus.
Organizuoti ir kontroliuoti gerinimo veiksmų įgyvendinimą.
Organizuoti pavaldaus personalo darbą.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
Ne mažiau nei 3 metų darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje.
Labai geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
RVASVT programos reikalavimų žinojimas.
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, gamybos proceso sanitarinių - higieninių reikalavimų išmanymas.
Kitų kokybės vadybos užtikrinimo standartų (ISO 22000, ISO 14000, BRC, IFS) žinojimas ir patirtis juos įgyvendinant - privalumas.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Principingumas, geranoriškumas, atsakingumas, vidinė motyvacija.
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą.
Geras anglų ir rusų kalbų mokėjimas.
Įmonė siūlo
Įdomų, pilną iššūkių ir atsakingą darbą tarptutinėje kompanijoje;
Profesinio tobulėjimo ir karjeros galimybes.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.